Τεχνολογία

Αυτή είναι η νέα λειτουργία του instagram που μας βοηθάει με την πανδημία

Αυτή είναι η νέα λειτουργία του instagram που μας βοηθάει με την πανδημία
Κορωνοϊός Instagram: Οι δύσκολες μέρες θέλουν και μια ανάσα αισιοδοξίας... για αυτό το λόγο το Instagram δημιούργησε μια καινούρια δυνατότητα για να μας "ενώσει" με τους φίλους μας.

Κορωνοϊός Instagram: Μιας και που διανύουμε ημέρες καθολικής καραντίνας  στη χώρα μας, το αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης φρόντισε να μας δείξει τον τρόπο να κάνουμε υποφερτή την παρούσα κατάσταση, λανσάροντας μια ολοκαίνουρια δυνατότητα. Συγκεκριμένα το Instagram προσέθεσε ένα νέο χαρακτηριστικό στην βιντεοσυνομιλία ώστε να μας “σμίξει” ξανά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα έστω και εικονικά. Σημειώνεται πως η δυνατότητα αυτή θα επιτρέπει σε όποιον το επιθυμεί να βλέπει αναρτήσεις στην εφαρμογή ενώ ταυτόχρονα μπορεί να κάνει βιντεοσυνομιλία με τους φίλους του!

«Για να βοηθήσουμε τον κόσμο να μείνει συνδεδεμένος, παρουσιάζουμε το media sharing, ένα νέο χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να βλέπετε Instagram posts μαζί με τους φίλους σας μέσω βιντεοκλήσης», αναφέρουν οι ιθύνοντες. Ειδικότερα μέσω του media sharing, ενώ συνομιλεί κάποιος με τους φίλους του, μπορεί να προβάλλει τις αποθηκευμένες, liked ή προτεινόμενες φωτογραφίες και video για να τα δουν όλοι μαζί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments