Διεθνή

Ιταλία κορωνοϊος: Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό να αυξάνονται τα κρούσματα στη Λομβαρδία

Ιταλία κορωνοϊος: Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό να αυξάνονται τα κρούσματα στη Λομβαρδία
Ιταλία κορωνοϊος: Ο τοπικός κυβερνήτης Ατίλιο Φοντάνα σημείωσε πως υπήρξε κατακόρυφη άνοδος σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Ιταλία κορωνοϊος: Ο αριθμός των κρουσμάτων της επιδημίας στην Λομβαρδία αυξήθηκε κατά 2.500 σήμερα, ανακοίνωσε ο τοπικός κυβερνήτης Ατίλιο Φοντάνα. «Οι σημερινοί αριθμοί δεν είναι καλοί, δυστυχώς. Υπήρξε κατακόρυφη άνοδος σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Ατίλιο Φοντάνα εξηγώντας ότι τα προκαταρκτικά στοιχεία δείχνουν αύξηση κατά 2.500 των κρουσμάτων σε 24 ώρες.

Ο αριθμός των κρουσμάτων στην περιοχή της Λομβαρδίας χθες είχε αυξηθεί κατά 1.643 στα 32.346.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, έχασαν την ζωή τους 683 ασθενείς και καταγράφηκαν 5.210 νέα κρούσματα κορωνοϊού. Σε σχέση με την Τρίτη, σημειώνεται σχετική μείωση του ρυθμού μετάδοσης του ιού, αλλά παραμένει υψηλός ο αριθμός των νεκρών. Συγκεκριμένα, πέθαναν 743 ασθενείς και καταγράφηκαν 5.249 νέα κρούσματα. Την Τρίτη το σύνολο κρουσμάτων του κορωνοϊού ήταν 69.176 και είχαν χάσει την ζωή τους, συνολικά, 6.820 άνθρωποι ενώ 8.326 είχαν ιαθεί. Την ίδια ώρα, 3.489 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και, συνολικά, 23.112 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο. Για 30.920 έχει αποφασιστεί ο κατ΄οίκον περιορισμός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments