Lifestyle

Πωλίνα Τριγωνίδου: Μαθαίνει άλλη μπάλα στους άνδρες

Πωλίνα Τριγωνίδου: Μαθαίνει άλλη μπάλα στους άνδρες
Πωλίνα Τριγωνίδου: Η εντυπωσιακή μελαχρινή εκτός από πληθωρικό Instagram διαθέτει και ένα πλούσιο βιογραφικό στο γυναικείο βόλεϊ.

Πωλίνα Τριγωνίδου: Κάποιοι την ξέρουν από την εμφάνιση της σε βίντεο κλιπ γνωστών τραγουδιστών. Κάποιοι άλλοι από την τηλεόραση της και τη παρουσία της σε πάνελ ψυχαγωγικής εκπομπής. Οι περισσότεροι δε την παρακολουθούν καθημερινά – καλύτερα ακολουθούν – στο Instagram, εκεί όπου η Πωλίνα ξεδιπλώνει κάθε πτυχή της πολυτάραχης ζωής της.

Δεν θέλει να χαρακτηρίζεται ως μοντέλο, ωστόσο οι αναλογίες της – απίθανο σώμα – θα μπορούσαν να την θέσουν εντός σε αρκετές διαφημιστικές καμπάνιες γνωστών σχεδιαστών. Το κορίτσι με το τρομερό κορμί και τα τεράστια τατουάζ ξέρει πως με μια κίνηση μπορεί να σαγηνέψει τα πλήθη, έχει τον τρόπο να κερδίσει ακόμη και τον πιο δύσκολο κριτή.

Η Πωλίνα Τριγωνίδου έχει μάθει στη ζωή της να είναι τόσο αντράκι όσο και υπερβολικά αισθησιακό θηλυκό. Η μελαχρινή αθλήτρια έχει στόχο να εδραιωθεί στην ελληνική σόουμπιζ και όπως φαίνεται για την ώρα τα καταφέρνει μια χαρά, καθώς βλέπει καθημερινά το κοινό της στα προσωπικά μέσα δικτύωσης όλο και να ανεβαίνει. Το Instagram έχει μετατραπεί σε μικρόκοσμό της, το μέρος όπου παραθέτει τη δουλειά της – όπως κάνουν βέβαια και οι περισσότεροι – και το σημείο όπου θα αφιερώσει τον χρόνο που χρειάζεται ώστε να κερδίσει τα καλύτερα σχόλια του κοινού της.

Καθημερινά οι ακόλουθοι της περιμένουν με ανυπομονησία την νέα της ανάρτηση. Θα είναι με μια μπάλα στο χέρι, θα είναι στο γυμναστήριο, θα είναι με μαγιό σε κάποια παραλία… Όπως και να είναι, η Πωλίνα Τριγωνίδου είναι απλά υπέροχη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments