Οικονομία

Μινέρβα: Γεύσεις που αξίζει να μοιράζεσαι

Μινέρβα: Γεύσεις που αξίζει να μοιράζεσαι
Μινέρβα: Στην πορεία των 115 χρόνων της, η ΜΙΝΕΡΒΑ πέρασε από το εμπόριο στη βιομηχανία, επένδυσε στην ελληνική παραγωγή και δημιούργησε βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Μινέρβα: Ξεκινώντας τη δράση της στην ελληνική αγορά στις αρχές του 1900 στον τομέα του ελαιολάδου, η ΜΙΝΕΡΒΑ έχει εξελιχθεί σήμερα σε μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας στον τομέα των τροφίμων, με σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα. Διανύοντας το δεύτερο αιώνα ζωής της, η ΜΙΝΕΡΒΑ θέτει το όραμά της για το μέλλον, την επένδυση στην αειφόρο ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα της αγροτικής οικονομίας.

Στην πορεία των 115 χρόνων της, η ΜΙΝΕΡΒΑ πέρασε από το εμπόριο στη βιομηχανία, επένδυσε στην ελληνική παραγωγή και δημιούργησε βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Ενδυνάμωσε τις σχέσεις της με τους Έλληνες αγρότες και διεύρυνε τη δραστηριότητά της από τον τομέα του ελαιολάδου σε πολλές κατηγορίες τροφίμων.

Έχτισε ισχυρές εμπορικές μάρκες που έχουν κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην Ελλάδα και συνέβαλε στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων και της μεσογειακής διατροφής σε 25 χώρες του κόσμου.

Το ελαιόλαδο άριστης ποιότητας, ο καρπός της ελληνικής γης, συνδέει άρρηκτα τη ΜΙΝΕΡΒΑ με την ελληνική γεωργική παραγωγή και το ελληνικό χωριό. Μαργαρίνες, βούτυρα, τυροκομικά προϊόντα με αιχμή την ελληνική φέτα, που βασίζονται στις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και αναδεικνύουν τις αξίες της μεσογειακής διατροφής. Καινοτόμα προϊόντα, αποτέλεσμα μακροχρόνιας έρευνας, προσφέρουν στον καταναλωτή υγιεινές επιλογές για μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή.

Στρατηγικές συνεργασίες στον τομέα των λειτουργικών τροφίμων, επενδύσεις στην κατηγορία των τυροκομικών προϊόντων, εξαγορές εταιρειών και δυνατών brand names, μεγάλη γκάμα βιολογικών προϊόντων, κατατάσσουν τη ΜΙΝΕΡΒΑ μεταξύ των πιο δυναμικών εταιρειών τροφίμων στην Ελλάδα.

Χωριό

H ΜΙΝΕΡΒΑ, έχοντας ήδη θέσει υψηλές προδιαγραφές στα προϊόντα της, λανσάρει τη νέα σειρά προϊόντων «Χωριό» που πρεσβεύουν τις αξίες και την ποιότητα του ελληνικού χωριού, προσφέροντας στο καταναλωτικό κοινό τη δυνατότητα να απολαμβάνει καθημερινά προϊόντα από το χωριό: αγνές πρώτες ύλες και αυθεντική παραδοσιακή γεύση κάνουν τα προϊόντα «Χωριό» να ξεχωρίζουν για τις υψηλές προδιαγραφές τους σε ποιότητα και διατροφική αξία.

Ελαιόλαδα από τις καλύτερες ποικιλίες ελιάς της ελληνικής γης, βούτυρα με εξαιρετικό άρωμα, μαργαρίνες συνδυασμένες μοναδικά με γεύσεις που μυρίζουν Ελλάδα (ελιά, στραγγιστό γιαούρτι), ελληνικά τυριά όπως η φέτα και η γραβιέρα, ενστερνίζονται τις αξίες της ελληνικής υπαίθρου προσφέροντας στον καταναλωτή προϊόντα αυθεντικά, τόσο σε ποιότητα όσο και σε γεύση.

Φαστ

Για πάνω από 35 χρόνια το ΦΑΣΤ ξεχωρίζει για τη μοναδική του γεύση και την υψηλή θρεπτική αξία. Τα παιδιά το λατρεύουν πάνω στο ψωμί και οι νοικοκυρές για την υπέροχη γεύση που δίνει στα φαγητά και τα γλυκά τους. Είτε κλασικό είτε με βούτυρο, είναι το ΦΑΣΤ που όλοι ξέρουμε κι εμπιστευόμαστε για κάθε χρήση στις αλμυρές και γλυκές δημιουργίες μας.

Benecol

Με στόχο τη δημιουργία τροφίμων που προστατεύουν την καλή υγεία, η Μινέρβα το 2004 προέβη σε συνεργασία με τη Φινλανδική εταιρεία Raisio, παράγοντας στο εργοστάσιό της στο Σχηματάρι τη σειρά προϊόντων επάλειψης Μινέρβα Benecol. Τον Απρίλιο του 2011, εμπνευσμένη από τις ελληνικές διατροφικές συνήθειες, δημιούργησε το Μινέρβα Benecol Λευκό, το μοναδικό τυροκομικό προϊόν από 100% ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα που βοηθά στη μείωση της χοληστερίνης.

Τα προϊόντα Μινέρβα Benecol, χάρη στις φυτικές στανόλες που περιέχουν, μειώνουν τα υψηλά επίπεδα της LDL (“κακής”) χοληστερίνης έως και 10% σε 2-3 εβδομάδες.

Τα προϊόντα Benecol κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 1995 στη Φινλανδία από την εταιρία Raisio και έκτοτε έχουν εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες από 70 κλινικές μελέτες αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα των φυτικών στανολών στη μείωση της χοληστερόλης.

ΤΟΠ

Τα προϊόντα ΤΟΠ έχουν μια ιστορία ποιότητας που ξεκινάει από το 1935 στον Πειραιά και φτάνει έως σήμερα, με μία γκάμα προϊόντων που εμπλουτίζεται διαρκώς με διαφορετικές ποικιλίες ξιδιού που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινή σας διατροφή.

Διατηρώντας έως και σήμερα τις αξίες που δημιούργησαν και καθιέρωσαν τα προϊόντα ΤΟΠ, όπως η πίστη στην ποιότητα, η αγάπη στην καινοτομία και η υπευθυνότητα απέναντι στους Έλληνες καταναλωτές, στη ΜΙΝΕΡΒΑ συνδυάζουμε την παράδοση με τις σύγχρονες τεχνικές, απογειώνοντας τη γεύση!

Ξίδι από κόκκινο ή λευκό κρασί, από μήλα, βαλσάμικο ξίδι ή κρέμα βαλσάμικου… όποια κι εάν είναι η προτίμησή σας, εμπιστευθείτε την ανάδειξη των μεσογειακών γεύσεων και αρωμάτων σε ένα προϊόν ΤΟΠ!

ΣΑΒΟΪ

Το ΣΑΒΟΪ αντιπροσωπεύει τη διαχρονική παράδοση στην κατηγορία του βουτύρου, καθώς για πάνω από 60 χρόνια βρίσκεται στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού. Φτιαγμένο με την αυθεντική συνταγή και από αγνές πρώτες ύλες ξεχωρίζει για την ποιότητα και τη μοναδική γεύση του.

Burrino

Το Burrino είναι βούτυρο τύπου Κερκύρας και φτιάχνεται εδώ και χρόνια σύμφωνα με την αυθεντική συνταγή. Οι λάτρεις των παραδοσιακών απολαύσεων το προτιμούν για την ιδιαίτερη γεύση του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments