Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [27/03/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [27/03/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή [27/03/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή [27/03/20].

Κριός

Ήρθε η ώρα να πείτε αυτά που θέλετε ή να σιωπήσετε. Δείχνετε επιείκεια σε κάποιο άτομο εδώ και πολύ καιρό. Το να έχετε κατανόηση, είναι ένα πράγμα. Το να σας πιάνουν κορόιδο, όμως, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Ήρθε η ώρα να ακολουθήσετε μια διαφορετική προσέγγιση στις σχέσεις σας.

Ταύρος

Αναγνωρίστε τις δύσκολες στιγμές που περνά το τωρινό ή κάποιο υποψήφιο φλερτ σας. Παρόλο που μπορεί να μην εκφράζεται πολύ, αυτή η περίοδος μπορεί να είναι τραυματική για αυτόν/αυτήν. Δείξτε την υποστήριξή σας. Θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα.

Δίδυμοι

Αντιμετωπίστε τα τρέχοντα γεγονότα με θάρρος και ειλικρίνεια. Θυμάστε όταν ήσασταν παιδιά, που νομίζατε ότι τα τέρατα κρύβονταν στην ντουλάπα μέχρι να ανοίξετε το φως; Βγάλτε στο φως όλες σας τις ανησυχίες. Είναι το πρώτο βήμα για να επιλύσετε τα προβλήματά σας.

zodia-love-erotas4-1200x750

Καρκίνος

Έλκεστε από το φως και τη ζέστη σαν την πεταλούδα. Απλά βεβαιωθείτε ότι κάτι (ή κάποιος/α) δεν είναι μόνο επίδειξη. Σε αντίθεση με την πεταλούδα, εσείς μπορείτε να αλλάξετε πορεία και να απομακρυνθείτε από τη φωτιά.

Λέων

Προσοχή, κίνδυνος! Ναι, αυτό το – ξέρετε εσείς ποιο – άτομο, είναι απίστευτα ελκυστικό. Αλλά η έκτη σας αίσθηση σας προειδοποιεί ότι δεν είναι καλή ιδέα να μπλέξετε μαζί του. Ίσως είναι ώρα να ξεκαθαρίσετε τα κίνητρά σας πριν κάνετε το επόμενο βήμα στην ερωτική σας ζωή.

Παρθένος

Θέλετε σαν τρελοί να βγάλετε το κεφάλι σας έξω στον κόσμο και να δείτε τι παίζει. Οι συνθήκες δεν ευνοούν κάτι τέτοιο. Μπορείτε να ενημερωθείτε και να ψυχαγωγηθείτε με εναλλακτικούς τρόπους μέσα στο σπίτι σας. Κάντε υπομονή. Σύντομα όλα αυτά θα είναι μια μακρινή ανάμνηση.

Ζυγός

Δεν υπάρχει τίποτα που να σας αρέσει περισσότερο, από το να θαυμάζετε κάποιον/α που να το αξίζει. Εκτός από το θαυμάζουν εσάς φυσικά. Ίσως ήρθε η ώρα να επιλέξετε έναν/μία από τους ένθερμους θαυμαστές σας. Ή έστω να τους περιορίσετε σε δυο-τρεις επικρατέστερους.

Σκορπιός

Ανυπομονείτε να τελειώσει αυτή η δύσκολη φάση της ζωής σας. Θέλετε να σταματήσετε να ανησυχείτε διαρκώς. Χαλαρώστε. Απολαύστε το παρόν. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε με τα μέσα που διαθέτετε. Μην γκρινιάζετε.

Τοξότης

Οι τρέχουσες έντονες δονήσεις της μέρας φέρνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Καλό θα ήταν να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας και να τις βάλετε σε μια σειρά, ώστε να είστε προετοιμασμένοι. zodia-love-erotas6-1200x766

Αιγόκερως

Ξεπεράστε τους φόβους σας και επικοινωνήστε ξεκάθαρα με το τελευταίο σας φλερτ. Προσπαθείτε διαρκώς να είστε εκεί για όλους. Παρόλα αυτά δεν έχετε την ανταπόκριση που περιμένετε. Μιλήστε με ειλικρίνεια για όσα σας απασχολούν.

Υδροχόος

Μπορεί να μην είστε ικανοποιημένοι με την τρέχουσα κατάσταση της ερωτικής σας ζωής. Αλλά όσο επαναλαμβάνονται τα ίδια μοτίβα συμπεριφοράς, δεν θα αλλάξει κάτι. Αρχικά προσπαθήστε να κατανοήσετε τι θέλετε. Με αυτό τον τρόπο θα επιτύχετε πιο γρήγορα τις αλλαγές που επιθυμείτε.

Ιχθύες

Κάποιο ενοχλητικό άτομο έχει εξαφανιστεί από τη ζωή σας. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζατε. Όπως και να έχει, να ξέρετε ότι θα είναι κάτι προσωρινό. Τα άστρα σας υποδεικνύουν να βάλετε τέρμα μια για πάντα σε αυτή την προβληματική σχέση.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments