Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα: Διακοπή πτήσεων από και προς Γερμανία και Ολλανδία

Κορωνοϊός Ελλάδα: Διακοπή πτήσεων από και προς Γερμανία και Ολλανδία
Κορωνοϊός Ελλάδα: Διακόπτονται οι πτήσεις από και προς Γερμανία και Ολλανδία, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Κορωνοϊός Ελλάδα: Τη διακοπή πτήσεων από και προς Γερμανία και Ολλανδία αποφάσισε η κυβέρνηση σε συνέχεια των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού. Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, από τις 3:00 π.μ. της Κυριακής έως τις 15 Απριλίου διακόπτονται όλες οι πτήσεις από και προς την Ολλανδία.

Το ίδιο ισχύει και για τη Γερμανία, σε περίπτωση που η πτήση δεν έχει ως τελικό προορισμό την Αθήνα.

Ως προς τους ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό και ζητούν τον επαναπατρισμό τους, ο κ. Χαρδαλιάς εξήγησε πως «δεν κάνουμε γενικό επαναπατρισμό γιατί αυτό θα ήταν ολέθριο για τη χώρα μας» και πως η διαδικασία αυτή αφορά τους ανθρώπους που έχουν «πολύ ειδικούς λόγους» να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ενημέρωση του λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσίοδρα, 95 νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των πολιτών που έχουν νοσήσει να ανέρχεται πλέον σε 966. Όπως είπε 66 άνθρωποι νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, διασωληνωμένοι είναι οι 65 εξ αυτών και 52 ασθενείς έλαβαν εξιτήριο. Τους 32 έφτασε ο αριθμός των νεκρών.

Μέχρι στιγμής ο 29ος άνθρωπος που γνωστοποιήθηκε κατέληξε σήμερα το πρωί. Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν ηλικιωμένο 89 χρόνων από την Καστοριά. Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, ο άνδρας έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, συγκεκριμένα ήταν νεφροπαθής και υποβάλλονταν σε αιμοκάθαρση. Είναι το τέταρτο θύμα του κορωνοϊού στην πόλη της Καστοριάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments