Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα Θεολόγος Π: Συναγερμός για ύποπτο κρούσμα στο πλοίο

Κορωνοϊός Ελλάδα Θεολόγος Π: Συναγερμός για ύποπτο κρούσμα στο πλοίο
Κορωνοϊός Ελλάδα Θεολόγος Π: Συναγερμός σήμανε σήμερα στο πλοίο «ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π» καθώς μέλος του πληρώματος εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού.

Κορωνοϊός Ελλάδα Θεολόγος Π: Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου στο πλοίο «Θεολόγος Π» καθώς μέλος του πληρώματος εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα για κορωνοϊό. Το πλοίο καταπλέει κενό επιβατών στο λιμάνι της Ραφήνας. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το μέλος του πληρώματος και μετέφερε σε νοσοκομείο αναφοράς, όπου και θα γίνει ο ιατρικός έλεγχος.

Σημειώνεται ότι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της εξέτασης για τον ιό, το πλοίο θα παραμείνει στη Ραφήνα και τα 40 μέλη πληρώματος θα τεθούν σε καραντίνα. Το πλοίο «Θεολόγος Π» πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Άνδρο – Τήνο – Μύκονο με επιστροφή. Νωρίτερα, το πλοίο είχε αποβιβάσει 17 επιβάτες στην Άνδρο, 13 στην Μύκονο και 8 στην Τήνο.

Οι επιβάτες έχουν λάβει οδηγίες να παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό, έως ότου βγουν τα αποτελέσματα για το μέλος του πληρώματος με τα ύποπτα συμπτώματα.

Εν τω μεταξύ, το απόγευμα ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσίοδρα, ανακοίνωσε 95 νέα κρούσματα για το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των πολιτών που έχουν νοσήσει να ανέρχεται πλέον σε 1.061. Όπως είπε 69 άνθρωποι νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, διασωληνωμένοι είναι οι 65 εξ αυτών και 52 ασθενείς έλαβαν εξιτήριο.

Συνολικά, έχασαν τη ζωή τους 32 άτομα (25 άνδρες, 7 γυναίκες) στη χώρα μας. Η μέση ηλικία των ατόμων που έχουν χάσει τη ζωή τους είναι τα 73 έτη. Μέχρι στιγμής, έχουν διενεργηθεί συνολικά 14.363 διαγνωστικά τεστ, ενώ 69 άτομα νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Ο 29ος άνθρωπος που γνωστοποιήθηκε κατέληξε σήμερα το πρωί. Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν ηλικιωμένο 89 χρόνων από την Καστοριά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments