Video

Χαρδαλιάς, Τσιόδρας και… Χίτλερ: Σκληρές συζητήσεις πίσω από τις κάμερες

Χαρδαλιάς, Τσιόδρας και… Χίτλερ: Σκληρές συζητήσεις πίσω από τις κάμερες
Χαρδαλιάς, Τσιόδρας και... Χίτλερ: Το βίντεο που έχει γίνει viral με τις μυστικές συσκέψεις.

Χαρδαλιάς, Τσιόδρας και… Χίτλερ: Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι να λένε πίσω από τις κάμερες ο κ. Σωτήρης Τσιόδρας και ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς, οι άνθρωποι που έχουν μπει στη ζωή μας το τελευταίο διάστημα, ενημερώνοντάς μας για την πορεία του κορωνοϊού; Σίγουρα όλοι έχουμε περιέργεια να δούμε τι γίνεται στις συσκέψεις. Αυτό έρχεται να μας αποκαλύψει ένα  βίντεο που κυκλοφορεί στο facebook.

Η πανδημία του κορωνοϊού άλλωστε, και ο εγκλεισμός για μεγάλο χρονικό διάστημα στο σπίτι έχει εξάψει την φαντασία αρκετών που προσπαθούν να καταπολεμήσουν τον ιό επιστρατεύοντας το χιούμορ τους. Έτσι άλλοι γράφουν τραγούδια με στίχους για τον κορωνοϊό, ενώ άλλοι προχωρούν σε παραλλαγή των στίχων γνωστών τραγουδιών.

Υπάρχουν και εκείνοι που βρήκαν έναν πιο ευφάνταστο τρόπο για να “διασκεδάσουν” την καραντίνα, συγκρίνοντας την Ελλάδα με την Γερμανία και συγκεκριμένα με τον ναζιστή Χίτλερ. Στο βίντεο που ακολουθεί ο Χίτλερ ενημερώνεται για την έξαρση του κορωνοϊού σε Ελλάδα και Γερμανία ενώ οι αξιωματούχοι του τον ενημερώνουν ότι η εξάπλωση στην Ελλάδα του κορωνοϊού είναι μηδαμινή γιατί πολύ απλά οι Έλληνες “Μένουμε Σπίτι”. Απολαύστε το.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments