Αθλητισμός

Κώστας Σλούκας Ολυμπιακός: Σενάρια για επιστροφή του στον Πειραιά

Κώστας Σλούκας Ολυμπιακός: Σενάρια για επιστροφή του στον Πειραιά
Κώστας Σλούκας Ολυμπιακός: Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Κώστα Σλούκα να ξαναφοράει τα "ερυθρόλευκα".

Κώστας Σλούκας Ολυμπιακός: Την επιστροφή του Κώστα Σλούκα στον Πειραιά φαίνεται πως σκέφτονται στον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 30χρονο πλέι μέικερ αφού είχαν εξαιρετική συνεργασία στο παρελθόν. Έτσι, ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο να τον επαναφέρει στον Πειραιά.

Η Φενέρμπαχτσε άλλωστε βρίσκεται σε αγωνιστική και οικονομική κρίση και η παραμονή του στην Τουρκία μόνο δεδομένη δεν είναι.

Επιπλέον, ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχύσει το ρόστερ του στα γκαρντ, με έναν πρωτοκλασάτο “άσο”, ο οποίος θα έχει ευχέρεια σε σκορ και δημιουργία. Και ο Κώστας Σλούκας μπορεί να τα προσφέρει και τα δύο. Μπορούν όμως οι Πειραιώτες να τον διεκδικήσουν από την στιγμή που ο 30χρονος Έλληνας γκαρντ υπέγραψε πέρσι ανανέωση συμβολαίου με τη Φενέρμπαχτσε;

Η απάντηση είναι πως ναι, καθώς στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχουν ορισμένα “παράθυρα”. Ο Έλληνας αθλητής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, αλλά με 1+1+1. Δεν πρόκειται για κλειστή συμφωνία. Αυτό σημαίνει, πως εφόσον το επιθυμήσει, έχει την δυνατότητα να αποχωρήσει από το συμβόλαιο του, είτε φέτος το καλοκαίρι, είτε του χρόνου, δίνοντας και ένα ποσό σαν αποζημίωση στον τουρκικό σύλλογο.

Η Φενέρμπαχτσε σε κρίση:

Εν τω μεταξύ τα δεδομένα στην ομάδα της Φενέρμπαχτσε έχουν αλλάξει. Ο σύλλογος διανύει μια δύσκολη περίοδο με σοβαρά προβλήματα ρευστότητας. Η ομάδα χρωστάει πολλά χρήματα ενώ υπάρχουν και μεγάλες καθυστερήσεις στους μισθούς των παικτών. Μάλιστα, είναι έντονη η φημολογία πως το μπάτζετ της ομάδας στη νέα σεζόν θα μειωθεί.

Παράλληλα, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι Τούρκοι διανύουν αγωνιστική κρίση, με τη Φενέρ να πραγματοποιεί φέτος την χειρότερη σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της. Η Εφές έχει τα πρωτεία στη χώρα, ενώ και στην Ευρωλίγκα, η ομάδα δίνει μάχη για να κρατηθεί ζωντανή. Επιπλέον, φέτος το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, με τον Σέρβο τεχνικό -που έχει εμπιστευτεί πολλάκις τον Σλούκα- να μην δείχνει πρόθυμος να ανανεώσει την συνεργασία του. Ήδη έχει απαντήσει αρνητικά σε προτάσεις επέκτασης του συμβολαίου του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments