Πολιτική

Κορωνοϊός Άδωνις Γεωργιάδης: Δίνει το 50% του μισθού του στην μάχη κατά του ιού

Κορωνοϊός Άδωνις Γεωργιάδης: Δίνει το 50% του μισθού του στην μάχη κατά του ιού
Κορωνοϊός Άδωνις Γεωργιάδης: Ο υπουργός Ανάπτυξης με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστή την απόφαση να προσφέρει το ήμισυ του μισθού του στην μάχη κατά του κορωνοϊού.

Κορωνοϊός Άδωνις Γεωργιάδης: Έπειτα από τη στήριξη μερικών πολιτικών στο να συνδράμουν στη μάχη κατά του φονικού ιού στη χώρα μας και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης δεν αποτελεί εξαίρεση αφού κατέθεσε τη μισή βουλευτική του αποζημίωση στην τράπεζα, στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Ειδικότερα σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός αναφέρει τα εξής:

«Αυτονοήτως κατέθεσα και εγώ όπως όλοι μας στη Νέα Δημοκρατία το ήμισυ της αποζημιώσεώς μου, στον λογαριασμό για την μάχη κατά του κορονοϊού. Αυτή την μάχη θα την δώσουμε όλοι μαζί και θα την ξεπεράσουμε όλοι μαζί. Εξαιρετική η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη». Σημειώνεται ότι η ανάρτηση του υπουργού συνοδεύεται από την απόδειξη της τράπεζας.

H ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι κατά τη χθεσινή ημέρα ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης έκανε γνωστή την απόφασή του να στηρίξει και εκείνος το ταμείο για τον κορωνοιό, καταθέτοντας το 50% του μισθού του, όπως έκανε γνωστό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments