Video

Κορωνοϊός ουρές σε τράπεζες: Απαράδεκτες εικόνες εν μέσω πανδημίας

Κορωνοϊός ουρές σε τράπεζες: Απαράδεκτες εικόνες εν μέσω πανδημίας
Κορωνοϊός ουρές σε τράπεζες: Οι συνταξιούχοι κατέκλυσαν τα υποκαταστήματα για να λάβουν τις συντάξεις του Απριλίου αλλά και οι νεότεροι που θέλησαν να εξυπηρετήσουν τους γονείς τους δε βοήθησαν την κατάσταση.

Κορωνοϊός ουρές σε τράπεζες: Οι συστάσεις που γίνονται καθημερινά από τους αρμόδιους φορείς για τον κορωνοϊό δε θα μπορούσαν να γίνουν πιο ξεκάθαρες. Ωστόσο, σημερινές εικόνες έξω από τραπεζικό κατάστημα στον Πειραιά προκαλούν μεγάλη ανησυχία. Σε εικόνες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, φαίνονται συνταξιούχοι να έχουν συγκεντρωθεί έξω από τραπεζικό κατάστημα χωρίς να κρατούν ασφαλείς αποστάσεις ο ένας από τον άλλο. Υπενθυμίζεται ότι οι ηλικιωμένοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και θα πρέπει να λαμβάνουν όλα τα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να προστατευθούν από τον κορωνοϊό.

Μέσα σε όλα δεν έλειπαν και οι εντάσεις, ενώ ο διευθυντής του καταστήματος αναγκάστηκε να καλέσει περιπολικό που έφθασε στο σημείο άμεσα.

Σύμφωνα με τα απαγορευτικά μέτρα και τις συστάσεις των ειδικών για τους κινδύνους διασποράς και εξάπλωσης του κορωνοϊού, οι τράπεζες έχουν ορίσει μέγιστο αριθμό στους πελάτες που μπορούν να εισέρχονται ανά κατάστημα, κάτι το οποίο καθορίζεται από το εμβαδόν του καταστήματος. Συνταξιούχοι βρέθηκαν από το πρωί στα υποκαταστήματα για να λάβουν τις συντάξεις του Απριλίου αλλά και νεότεροι που θέλησαν να εξυπηρετήσουν τους γονείς τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments