Διεθνή

Αίγυπτος κορωνοϊός: 779 τα συνολικά κρούσματα – 52 οι νεκροί

Αίγυπτος κορωνοϊός: 779 τα συνολικά κρούσματα – 52 οι νεκροί
Αίγυπτος κορωνοϊός: Μέσα σε μία ημέρα καταγράφηκαν έξι ακόμη θάνατοι και επιβεβαιώθηκαν 69 νέα κρούσματα στη χώρα.

Αίγυπτος κορωνοϊός: Πενήντα δύο είναι πλέον οι άνθρωποι που έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό στην Αίγυπτο, καθώς μέσα σε μία ημέρα καταγράφηκαν έξι ακόμη θάνατοι. Ειδικότερα, τα θύματα είναι πέντε Αιγύπτιοι και ένας Ιορδανός υπήκοος. Παράλληλα επιβεβαιώθηκαν 69 νέα κρούσματα, όλοι Αιγύπτιοι, εκ των οποίων είναι κάποιοι που επαναπατρίστηκαν και άλλοι προέρχονται από άλλα επιβεβαιωμένα κρούσματα, με το συνολικό τους αριθμό να ανέρχεται στα 779. Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας, 221 άτομα έχουν ήδη αναρρώσει ενώ 179 άτομα έχουν πάρει εξιτήριο.

Παράλληλα και η Τουρκία ζει το δικό της δράμα αφού οι θάνατοι έφτασαν τους 277 με τον ιό να έχει πλέον εξαπλωθεί και στις 81 επαρχίες της χώρας 

Ο αριθμός των θανάτων που συνδέονται με τον κορωνοϊό στην Τουρκία αυξήθηκε σήμερα κατά 63 φτάνοντας συνολικά τους 277, στην μεγαλύτερη ημερήσια άνοδο μέχρι στιγμής, ενώ τα κρούσματα του ιού έφτασαν τα 15.679, σε μια άνοδο 2.148 μολύνσεων, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Φαχρετίν Κότζα. Σε ενημέρωση των δημοσιογράφων ο υπουργός τόνισε πως 14.396 άνθρωποι εξετάσθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες, με τον συνολικό αριθμό των εξετάσεων να φτάνει τους 106.799 από την αρχή της πανδημίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments