Τεχνολογία

Office 365: Μετονομασία της σουίτας Office 365 σε Microsoft 365 με αρκετές νέες λειτουργίες

Office 365: Μετονομασία της σουίτας Office 365 σε Microsoft 365 με αρκετές νέες λειτουργίες
Office 365: H Microsoft ανακοίνωσε πως από τον Απρίλιο η σουίτα Office 365 θα αναβαθμιστεί πλήρως και πλέον θα αποκτήσει το νέο όνομα Microsoft 365.

Office 365: Η συνδρομή για την νέα σουίτα Microsoft 365 περιλαμβάνει δύο πακέτα συνδρομών – Personal και Home. Πιο ειδικά, τα νέα πακέτα θα είναι διαθέσιμα επισήμως στις 21 Απριλίου και θα έχουμε κόστος στα 6,99 δολάρια το μηνιαίο πακέτο Personal (ένα άτομο) και 9,99 δολάρια το μήνα για την συνδρομή του Homer (μέχρι έξι άτομα). Και οι δύο επιλογές θα περιλαμβάνουν πρόσβαση στα Office και νέες λειτουργίες που θα αναπτυχθούν σταδιακά τους προσεχείς μήνες. Ειδικότερα, εάν είστε ήδη χρήστης επί πληρωμής του Office 365, τότε μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση και να μεταβείτε δωρεάν στο πρόγραμμα εγγραφής του νέου Microsoft 365.

Η Microsoft 365 δεν είναι απλά μια “μετονομασία” του Office 365. Υπάρχουν πολλά χρήσιμα πρόσθετα, όπως το νέο πρόγραμμα επεξεργασίας της Microsoft. Αυτό το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να χειριστεί το Word, το Outlook e-mail και τα προγράμματα περιήγησης ιστού, παρέχοντας στους χρήστες τους τρόπους να γράψουν πιο συνοπτικές, πιο περιεκτικές και πιο γραμματικές και λογικές προτάσεις. Υπάρχουν επίσης νέες δυνατότητες στο PowerPoint και στο ExcelΤο Excel προσθέτει παρακολούθηση και νέες υπηρεσίες για την ανάλυση των προσωπικών εξόδων. Οι χρήστες μπορούν να εισάγουν δεδομένα από την τράπεζά τους και να ελέγχουν λογαριασμούς.

Επιπλέον, η σουίτα Microsoft 365 θα προσθέσει δύο νέες λειτουργίες: την εφαρμογή Ασφάλεια Οικογένειας της Microsoft και νέες λειτουργίες στις ομάδες της Microsoft για καταναλωτές. Η προηγούμενη εφαρμογή είχε  σχεδιαστεί για να επιτρέπει στις οικογένειες να μοιράζονται την τοποθεσία τους και να διαχειρίζονται την ώρα της οθόνης σε πολλές συσκευές. Είναι σχεδόν πανομοιότυπο με την εφαρμογή Find my app της Apple.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments