Πολιτική

Κατερίνα Σακελλαροπούλου Twitter: Το πρώτο “τιτίβισμα” της Προέδρου της Δημοκρατίας

Κατερίνα Σακελλαροπούλου Twitter: Το πρώτο “τιτίβισμα” της Προέδρου της Δημοκρατίας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου Twitter: Λογαριασμό στο Twitter άνοιξε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Κατερίνα Σακελλαροπούλου Twitter: Τον δικό της λογαριασμό στο Twitter έχει πλέον η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Στο πρώτο της tweet, η κ. Σακελλαροπούλου αναφέρθηκε στη σημερινή Ολομέλεια της Βουλής που έλαβε χώρα σήμερα σχετικά με την κύρωση των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου που αφορούν στα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

«Χαίρομαι για το υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης που επικράτησε σήμερα στη Βουλή. Ακόμα και υπό εξαιρετικές συνθήκες, η Κοινοβουλευτική μας Δημοκρατία λειτουργεί απρόσκοπτα, διαθέτει γερές βάσεις, τρέφεται από τον διάλογο, την επιχειρηματολογία και την αντίθετη άποψη». Αυτό αναφέρεται στο πρώτο «τιτίβισμα» της κ. Σακελλαροπούλου.

Το tweet:

Υπενθυμίζεται, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καταθέσει το ήμισυ του μισθού της για την αντιμετώπιση του ιού. Ειδικότερα, εκτιμώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία έχει βρεθεί η χώρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης, αποφάσισε για τους επόμενους δύο μήνες να καταθέσει το 50% του μισθού της στον σχετικό ειδικό λογαριασμό.

Την αρχή έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος κάλεσε βουλευτές, υπουργούς και υφυπουργούς της Νέας Δημοκρατίας να διαθέσουν το ήμισυ των μισθών τους για ενίσχυση της μάχης κατά του κορωνοϊού. Στην ανάρτησή του στο Facebook καλεί: «τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, τους υπουργούς και τους υφυπουργούς να καταθέσουν το ήμισυ του μισθού τους, τους επόμενους δύο μήνες, για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού κατά του κορωνοϊού. Ο πολιτικός κόσμος πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments