Ελλάδα

Χιονίζει τώρα: “Ανοιξιάτικο” χιόνι στα Τρίκαλα

Χιονίζει τώρα: “Ανοιξιάτικο” χιόνι στα Τρίκαλα
Χιονίζει τώρα: Έντεκα μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων ρίχνουν αλάτι και καθαρίζουν το επαρχιακό και εθνικό δίκτυο, ενώ δεν παρατηρείται πρόβλημα στις μετακινήσεις.

Χιονίζει τώρα: Τι και εάν διανύουμε μήνα άνοιξης, το χιόνι “είπε” να κάνει την εμφάνισή του στα Τρίκαλα. Ειδικότερα χιονίζει αυτή την ώρα στα ορεινά της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και σε υψόμετρο πάνω από 900 μέτρα όπως τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης. Επισημαίνεται ότι συνολικά 11 μηχανήματα της Π.Ε. Τρικάλων ρίχνουν αλάτι και καθαρίζουν το επαρχιακό και εθνικό δίκτυο, το οποίο σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, δεν παρουσιάζει προβλήματα στις μετακινήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες το χιόνι “επισκέφθηκε” και άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, περιοχές του Νομού Λάρισας, την περιοχή της Ελασσόνας και συγκεκριμένα στους δρόμους προς Κοζάνη, Γρεβενά, Κατερίνη, αλλά και στην περιοχή Λιβάδι. Όπως είχε αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, Χρήστος Καλομπάτσιος, μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας βρίσκονται σε ετοιμότητα στα σημεία όπου υπάρχει χιονόπτωση για να κρατήσουν το εθνικό και περιφερειακό δίκτυο ανοιχτό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments