Lifestyle

Άννα λέμε και κλαίμε από χαρά

Άννα λέμε και κλαίμε από χαρά
Το ξανθό μοντέλο έχει όλα αυτά που δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό.

Μια μικρή περιήγηση στο Instagram καθημερινά μπορεί να σε κάνει να ξεχαστείς από την γκρίζα πραγματικότητα. Το κοινωνικό μέσο δικτύωσης έχει κατακλυστεί από αιθέριες υπάρξεις που παρουσιάζουν φόρα παρτίδα τα κάλλη τους κάνοντας χαρούμενους εκατομμύρια άνδρες ανά τον κόσμο και στη συνέχεια τους ίδιους τους εαυτούς τους. Οι επιλογές να… χαζέψεις άπειρες, όμως οι επιλογές να «κολλήσεις» μετρημένες στα δάχτυλα.

Μια από αυτές είναι και η σημερινή μας οπτασία. Η Άννα μοντέλο από τη Ρωσία κάνει θραύση στο Instagram και πως αλλιώς αφού το αγαλματένιο της κορμί και το βλέμμα της μαγνητίζουν κάθε αρσενικό που βρίσκεται στο διάβα του. Η ομορφιά της αξεπέραστη, με την Ρωσίδα να φιγουράρει τελευταία στους λογαριασμούς όλο και περισσότερων ανεβαίνοντας σε συνολικό αριθμό ακόλουθων μέρα με την ημέρα.

Η ξανθιά καλλονή είναι γεννημένη στη χώρα που παράγει περισσότερο από κάθε άλλη δύο πράγματα. Τις καλύτερες σε ποιότητα βότκες και τα ομορφότερα μοντέλα. Η Άννα Μινγκαζόβα είναι άξια εκπρόσωπος της νέας γενιάς. Ο ξανθός άγγελος έχει τρομακτικά αψεγάδιαστο κορμί, το οποίο φροντίζει να παραθέτει με χαρακτηριστικές πόζες στους άνδρες θαυμαστές της.

Αγαπημένα της τρεντ οι νυχτερινοί έξοδοι αλλά και οι καλοκαιρινές βόλτες φορώντας το μικροσκοπικό μαγιό της. Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι σίγουρο πως θα σε κάνουν να την αναζητήσεις. Ιδού η Άννα Μινγκαζόβα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments