Video

Deadpool: Ο αντι – ήρωας της Marvel έτοιμος για δράση

Deadpool: Ο αντι – ήρωας της Marvel έτοιμος για δράση
Deadpool: Μια φιγούρα που όλοι όσοι ασχολούνται με το Fortnite ήθελαν πάντοτε να αποκτήσουν έρχεται επιτέλους και ανατρέπει τα πάντα στο παιχνίδι.

Deadpool: Τα τελευταία χρόνια η Marvel εξέλιξε το προϊόν της ρίχνοντας στη μάχη νέους ήρωες. Ο Deadpool βρίσκεται σταθερά στη λίστα των αγαπημένων της νέας γενιάς, με τον αντι – ήρωα όπως χαρακτηρίζεται να συγκεντρώνει εκατομμύρια υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο.

Στο πασίγνωστο παιχνίδι δράσης Fortnite, μέχρι σήμερα ο Deadpool δεν είχε άλλη χρήση παρά μόνο διακοσμητική. Άπαντες ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τη φιγούρα του για να παίξουν όμως δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα με τον Deadpool να εμφανίζεται μονάχα σε λίγες στιγμές μέσα στο παιχνίδι.

Αυτό αλλάζει σήμερα, ωστόσο, με την κυκλοφορία της νέας αμφίεσης Deadpool. H αμφίεση είναι διαθέσιμη για όποιον έχει αγοράσει το battle pass και είναι πολύ εύκολο να ξεκλειδωθεί. Απλά, ο παίχτης πρέπει να βρει 2 πιστόλια που είναι κρυμμλένα στα μενού. Έπειτα, θα πρέπει να μπεί σε κάποιο παιχνίδι και να αλλάξει σε Deadpool πηγαίνοντας σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο.

Φυσικά, υπάρχουν και άλλα πράγματα πέρα από την αμφίεση. Υπάρχουν και άλλα αντικείμενα προς ξεκλείδωμα, όπως τις κατάνα του Deadpool και μια έκδοχη της αμφίεσης όπου λείπει η μάσκα. Τέλος, το πλοίο στο βορειοδυτικό μέρος του νησιού έχει αλλάξει σε party boat του Deadpool, γεμάτο με γιγάντια μπαλόνια και ελικοδρόμιο. Ο Deadpool είναι ακόμη ένας ακόμη χαρακτήρας κομίκ που έχει εμφανιστεί στο Fortnite, καθώς στην λίστα υπάρχουν οι Avengers, o Batman και η Harley Quinn. Η σημερινή ενημέρωση είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη ενημέρωση του παιχνιδιού από τα μέσα του Μαρτίου, όταν η Epic πρόσθεσε στο Fortnite ελικόπτερα και το ανανεωμένο cosmetics locker.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments