Video

Παύλος Σταματόπουλος Μεσημέρι Yes: Η απάντηση για το «κόψιμο» της εκπομπής του

Παύλος Σταματόπουλος Μεσημέρι Yes: Η απάντηση για το «κόψιμο» της εκπομπής του
Παύλος Σταματόπουλος Μεσημέρι Yes: Το μεσημέρι της Παρασκευής η συνεργασία του γνωστού παρουσιαστή με την Κατερίνα Ζαρίφη έλαβε άδοξο τέλος, μιας και το τηλεοπτικό κανάλι Open αποφάσισε την αιφνίδια διακοπή της.

Παύλος Σταματόπουλος Μεσημέρι Yes: Όλα κάποτε τελειώνουν! Για τον Παύλο Σταματόπουλο και την Κατερίνα Ζαρίφη αυτό έγινε άμεσα και ίσως λίγο άκομψα. Οι δύο παρουσιαστές ενημερώθηκαν μέσα στην εβδομάδα πως η μεσημεριανή εκπομπή τους Mesimeri Yes «κόβεται». Οι ιθύνοντες του Open θεώρησαν πως η εποχή δεν χωράει τη δεδομένη χρονική στιγμή αρκετό χώρο στον τομέα του lifestyle αντιθέτως επιτάσσει περαιτέρω ενίσχυση αυτή της ενημέρωσης.

Έτσι Κατερίνα Ζαρείφη και Παύλος Σταματόπουλος έπεσαν… θύματα του κορωνοϊού. Ο αγαπημένος παρουσιαστής μια μέρα αργότερα – σήμερα δηλαδή – βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της αγαπημένης του Σίσσυς Χρηστίδου και πάλι στο Open μιλώντας αναλυτικά για την απόφαση του αιφνίδιου τέλους της συνεργασίας του με την Κατερίνα Ζαρίφη.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που έστειλε μηνύματα για συμπαράσταση. Ήταν μια απόφαση που δεν πάρθηκε για άλλους λόγους, πάρθηκε γιατί η ενημέρωση προέχει και δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Και μια εκπομπή σαν τη δική μας που ήταν στηριγμένη στα ρεπορτάζ έξω, δεν μπορεί ο κόσμος να βγαίνει να κάνει ρεπορτάζ και να έχουμε συνεντεύξεις. Επομένως, δεν είχε πολύ δυνατή θεματολογία πλέον γιατί όπως ήρθαν οι συνθήκες, πόσα skype να κάνεις; Με πόσους ανθρώπους;», είπε ο Παύλος Σταματόπουλος.

Ο γνωστός παρουσιαστής ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πως θα κινηθεί από εδώ και πέρα. Το ίδιο ισχύει και για την Κατερίνα Ζαρίφη. Αμφότεροι περιμένουν από τον σταθμό πως θα τους εκμεταλλευτεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments