Αθλητισμός

Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός μεταγραφή: Με το βλέμμα στη Λίβερπουλ

Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός μεταγραφή: Με το βλέμμα στη Λίβερπουλ
Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός μεταγραφή: Ο Ουσεϊνού Μπα αποτελεί την μεγάλη φετινή έκπληξη του Ολυμπιακού εντυπωσιάζοντας ακόμα και τους Άγγλους.

Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός μεταγραφή: Ο Ουσεϊνού Μπα είναι αδιαμφισβήτητα εκ των ποδοσφαιριστών που προσέφεραν τα μέγιστα στη φετινή πορεία του Ολυμπιακού τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στις ευρωπαϊκές.  Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός από τη Σενεγάλη πήρε την ευκαιρία που του δόθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα των Πειραιωτών, δείχνοντας πως έχει δέσει με την ομάδα και πως έχει μπει στη νοοτροπία και τη φιλοσοφία των “ερυθρολεύκων”.

Μάλιστα, δήλωσε “παρών” σε πολλά δύσκολα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός τον εμπιστεύτηκε στις δύο αναμετρήσεις με την Άρσεναλ, τη μία με τη Γουλβς, στην Τσεχία με την Πλίζεν και ακόμη στο 1-0 στην Τούμπα, στο 1-0 με τον Παναθηναϊκό, στο 0-0 στην ΑΕΚ, στο 1-0 με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και στο 1-0 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ειδικά στα παιχνίδια στην Αγγλία ήταν εντυπωσιακός χτίζοντας τον “μύθο” του και εκτός Ελλάδος.

Δεν θα ήταν λοιπόν έκπληξη αν προκύψει τσεκάρισμα του παίκτη από τη Λίβερπουλ. Ο Αφρικανός κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης. Επίσης αποθεώθηκε από τον Μανέ και στην Πρέμιερ δημιούργησε εξαιρετικό όνομα χάρη στην απόδοση του εναντίον της Άρσεναλ και της Γουλβς. Υπάρχουν, δηλαδή, σύμφωνα και με την Sportday, αρκετές προϋποθέσεις για να μπει στο μπλοκάκι του Γιούργκεν Κλοπ.

Αν βέβαια βάλει και το χέρι του ο συμπατριώτης του που έχει την ιδιαίτερη συμπάθεια του «Άνφιλντ» τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα.  Σημειώνεται, πως προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι για τον Μπα. Στο Ρέντη ωστόσο όλο και συζητούν κάποιοι ότι η Λίβερπουλ θα αποτελέσει μία από τις ομάδες που σε βάθος χρόνου ίσως κάνουν κίνηση για την περίπτωσή του. Τέλος, υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τους Πειραιώτες λήγει το καλοκαίρι του 2023. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments