Ελλάδα

Απαγόρευση κυκλοφορίας Ελλάδα: Νέα μέτρα για μη έξοδο το Πάσχα – Από τι θα κριθεί αν θα εφαρμοστούν ή όχι

Απαγόρευση κυκλοφορίας Ελλάδα: Νέα μέτρα για μη έξοδο το Πάσχα – Από τι θα κριθεί αν θα εφαρμοστούν ή όχι
Απαγόρευση κυκλοφορίας Ελλάδα: Η αυστηροποίηση των μέτρων ενόψει Πάσχα θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη.

Απαγόρευση κυκλοφορίας Ελλάδα: Το Πάσχα πλησιάζει και στην κυβέρνηση θέλουν να είναι έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα. Μπορεί από επίσημα χείλη να έχει ξεκαθαριστεί ότι το φετινό Πάσχα δεν θα είναι σαν όλα τα άλλα, ωστόσο υπάρχει μια μικρή μερίδα συμπολιτών μας που δεν βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να μην αφήσει την Αθήνα την εορταστική περίοδο.

Στην κυβέρνηση εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάρουν πιο αυστηρά μέτρα. Ειδικότερα από τη στιγμή που το Πάσχα πλησιάζει. Το αν θα παρθούν νέα πιο αυστηρά μέτρα εξαρτάτε από την εξέλιξη των κρουσμάτων του κορωνοϊού. Για την ώρα υπάρχει ικανοποίηση για την καμπή των κρουσμάτων, αλλά όπως είχε τονίσει και ο πρωθυπουργός, αν δείξουμε τώρα χαλαρότητα μπορεί να το πληρώσουμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Απρίλιος είναι εξαιρετικά κρίσιμος μήνας.

Τι θα αλλάξει με τα νέα μέτρα

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στου Μαξίμου δεν συζητήθηκε το ενδεχόμενο νέων μέτρων, ειδικότερα από τη στιγμή που η απαγόρευση κυκλοφορίας πήρε παράταση μέχρι τις 27 Απριλίου. Ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα γίνουν κάποιες αυστηροποιήσεις σε σχέση με αυτά που ξέραμε μέχρι σήμερα.

Μέσα στις διαφοροποιήσεις για την απαγόρευση κυκλοφορίας θα υπάρχει χρονικός και ποσοτικός περιορισμός μετακινήσεων, απαγόρευση εξόδου το Πάσχα από τα αστικά κέντρα προς την επαρχία, καθώς και των συναθροίσεων με αφορμή τον οβελία. Επίσης, εκκρεμεί η απόφαση για τις εκκλησίες, με πιθανότερο σενάριο την υιοθέτηση της πρότασης της Ιεράς Συνόδου για λειτουργίες κεκλεισμένων των θυρών μετά την Κυριακή των Βαΐων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments