Πως Να

13033 Πως να πάω στη δουλειά μου

13033 Πως να πάω στη δουλειά μου
Αναλυτικά ο τρόπος για να εξασφαλίσετε άδεια για να πάτε στην εργασία σας, μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

13033 Πως να πάω στη δουλειά μου: Όσο ο κορωνοϊός βρίσκεται απειλητικά ανάμεσά μας και τα μετρά είναι δρακόντεια με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να έχει θεσπίσει ένα νέο καθεστώς κυκλοφορίας, απαιτείται να κάνουμε ορισμένα βήματα πριν κάθε μετακίνησή μας. Συγκεκριμένα για να πάμε στη δουλειά μας θα πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά τις παρακάτω οδηγίες.

Αναλυτικά όλα τα βήματα που απαιτούνται:

Για μετάβαση προς και από την εργασία κατά τις εργάσιμες ώρες, η βεβαίωση κίνησης είναι πάγια (τύπου A) και παρέχεται, με προσωπική ευθύνη του υπογράφοντος, από τον εργοδότη ή, σε περίπτωση νομικού προσώπου από τον νόμιμο εκπρόσωπό του ή, σε περίπτωση ελεύθερου επαγγελματία ή αυτοαπασχολούμενου, από τον ίδιο.

  • Οι σχετικές πληροφορίες είναι αναρτημένες στο forma.gov.gr.
  • Σε κάθε μετακίνηση πρέπει οι πολίτες να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο καθώς και συμπληρωμένο έντυπο βεβαίωσης κίνησης (εκτυπωμένο ή χειρόγραφο) ή το SMS επιβεβαίωσης, για να το επιδείξουν σε περίπτωση ελέγχου.

Πάγια βεβαίωση κίνησης (Τύπου Α)

Για πάγια βεβαίωση κίνησης (Τύπου Α) προς και από την εργασία απαιτείται συμπληρωμένο το κάτωθι έντυπο: Ημερομηνία, ώρα, υπογραφή.

Βεβαίωση Κυκλοφορίας Εργαζόμενου (PDF)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play