Πολιτική

Μένουμε Σπίτι – Μένουμε Υγιείς Μητσοτάκης: Το νέο μήνυμα του πρωθυπουργού και η συνεργασία με Αθερίδη

Μένουμε Σπίτι – Μένουμε Υγιείς Μητσοτάκης: Το νέο μήνυμα του πρωθυπουργού και η συνεργασία με Αθερίδη
Μένουμε Σπίτι - Μένουμε Υγιείς Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός μέσω ανάρτησής του επεσήμανε την ύπαρξη της γραμμής υποστήριξης 10306, προσθέτοντας και βίντεο με τον ηθοποιό, Θοδωρή Αθερίδη να μιλά για την παροχή της κυβέρνησης.

Μένουμε Σπίτι – Μένουμε Υγιείς Μητσοτάκης: Με νέα ανάρτηση στο προσωπικό του Twitter ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει γνωστό πως όσοι θεωρούν πως χρειάζονται υποστήριξη αυτές τις δύσκολες στιγμές και αδυνατούν να αποδεχθούν η μοναξιά και το κλείσιμο στο σπίτι μπορούν να τηλεφωνούν δωρεάν στη γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης 1036.

«Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, πολλοί συμπολίτες μας μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστούν στήριξη. Εάν αισθανθείτε πως χρειάζεστε βοήθεια, μη διστάσετε να καλέσετε την τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης στο 10306. Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς – σωματικά αλλά και ψυχικά», γράφει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, ενώ συνοδεύει την ανάρτηση του με ένα βίντεο στο οποίο μιλάει για το συγκεκριμένο θέμα ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης.

«Δεν μένουμε μόνοι και δεν μένουμε χωρίς στήριξη. Πολλοί από εμάς μπορεί να νιώσουν άγχος ή φόβο, θλίψη ή θυμό. Μπορεί να μένουμε μόνοι και να θέλουμε να μιλήσουμε σε κάποιον, ή μπορεί να θέλουμε να μιλήσουμε στα παιδιά μας και να μην ξέρουμε πως να το κάνουμε. Εάν νιώσετε αυτή την ανάγκη, μην διστάσετε, καλέστε στην γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης στο 10306. Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς και μαζί θα τα καταφέρουμε», τονίζει στο μήνυμά του ο ηθοποιός.

Η κυβέρνηση με αυτόν τον τρόπο στέκεται δίπλα και σε αυτούς που αδυνατούν να αντέξουν την απαγόρευση της κυκλοφορίας και τον εγκλεισμό στο σπίτι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments