Video

Αυτή είναι η ποντιακή έκδοση του σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου για τον κορωνοϊό

Αυτή είναι η ποντιακή έκδοση του σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου για τον κορωνοϊό
Ο ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης διασκεύασε στα ποντιακά την διαφήμιση του υπουργείου Υγείας, «Μένουμε σπίτι» στην οποία εμφανίζεται ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Η διαφήμιση για την καμπάνια «Μένουμε σπίτι» του υπουργείου Υγείας που στόχο έχει την μη εξάπλωση του κορονοιού covid – 19 πλέον υπάρχει και στα ποντιακά! Οι δημιουργοί του βίντεο θέλησαν να γυρίσουν ένα ίδιο διαφημιστικό σποτ για να στείλουν το δικό τους μήνυμα στον κόσμο, έτσι ώστε να παροτρύνουν τους πολίτες να παραμείνουν στις οικίες τους. Μόνο που αυτό το έκαναν στην… ποντιακή διάλεκτο! Στη διαφήμιση πρωταγωνιστής είναι ο Πόντιος ηθοποιός Τάκης Βαμβακίδης.

Τα κείμενα αποτελούν ελεύθερη μετάφραση – απόδοση των πρωτότυπων κειμένων της επίσημης διαφήμισης του υπουργείου στην Ποντιακή διάλεκτο, δηλώνουν οι πρωταγωνιστές και ευχαριστούν τον Μπάμπη Κεμανετζίδη για την παραχώρηση του τραγουδιού.

«Με απόλυτο σεβασμό στο παγκόσμιο πρόβλημα της πανδημίας. Γιάννης – Τάκης – Γιάννης. Τα κείμενα αποτελούν ελεύθερη μετάφραση – απόδοση των πρωτότυπων κειμένων της επίσημης διαφήμισης του υπουργείου στην ποντιακή διάλεκτο.

Επιμέλεια – Επεξεργασία κειμένων: Μάγγος Ιωάννης Επεξεργασία βίντεο: Αντωνιάδης Ιωάννης Βίντεο: Αδαμίδου Φανή Guest: Τάκης Βαμβακίδης

Ευχαριστούμε τον Μπάμπη Κεμανετζίδη για την παραχώρηση της ηχογράφησης του ποντιακού τραγουδιού “Απές ‘ς σ’ οσπίτ’ θα κάθουμαι”»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments