Πολιτική

Κατερίνα Σακελλαροπούλου twitter: «Μένουμε σπίτι αλλά δεν μένουμε σιωπηλές»

Κατερίνα Σακελλαροπούλου twitter: «Μένουμε σπίτι αλλά δεν μένουμε σιωπηλές»
Κατερίνα Σακελλαροπούλου twitter: Με το δικό της μήνυμα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώνει τους Έλληνες πολίτες για τη χρήση της υποστηρικτικής γραμμής την καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας

Κατερίνα Σακελλαροπούλου twitter: Σε retweet στην ανάρτηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη προχώρησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγο νωρίτερα ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ανάρτηση με την οποία έκανε γνωστή τη τηλεφωνική γραμμή 15900.

Η γραμμή αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάθε Έλληνα πολίτη, ο οποίος δέχεται ενδοοικογενειακή βία. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στέκεται αρωγός αυτής της νέας καμπάνιας της κυβέρνησης ανεβάζοντας εξίσου την είδηση δίνοντας το δικό της μήνυμα.

«Μένουμε σπίτι αλλά δεν μένουμε σιωπηλές»

Το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας έστειλε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Αυτή τη δύσκολη στιγμή, το εθνικό σύστημα Υγείας στέκεται όρθιο δίνοντας τεράστια μάχη κατά της πανδημίας, με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου να δίνει τα εύσημα σε όλους όσους το απαρτίζουν.

«Αφιερώνουμε την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στις Ελληνίδες και στους Έλληνες επιστήμονες, ερευνητές, γιατρούς, νοσηλευτές και τραυματιοφορείς που δίνουν τη μάχη κατά του κορωνοϊού εντός και εκτός Ελλάδας», τονίζει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σε ανάρτησή της στο twitter.

«Νιώθουμε υπερήφανοι και τους ευχαριστούμε», προσθέτει η κ. Σακελλαροπούλου. Μάλιστα, η ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας συνοδεύεται από ένα σχετικό video.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments