Πολιτική

Διάγγελμα Μητσοτάκη LIVE: Το μήνυμα του πρωθυπουργού προς τον ελληνικό λαό

Διάγγελμα Μητσοτάκη LIVE: Το μήνυμα του πρωθυπουργού προς τον ελληνικό λαό
Διάγγελμα Μητσοτάκη LIVE: Τηλεοπτικό διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό απευθύνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσότάκης.

Διάγγελμα Μητσοτάκη LIVE: Ο πρωθυπουργός προχωρά απόψε στις 19:30 σε νέο τηλεοπτικό διάγγελμα, ενόψει του εορτασμού του Πάσχα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα ζητήσει την πιστή εφαρμογή των μέτρων ειδικά για αυτές τις μέρες. Στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός αναμένεται να καλέσει τους πολίτες να συνεχίσουν την πιστή εφαρμογή των μέτρων, προκειμένου να μην χαθούν όλα όσα έχουν επιτευχθεί μέχρι σήμερα.

Παράλληλα, θα επιμείνει στην ανάγκη τήρησης των κανόνων προσωπικής υγιεινής και της απαγόρευσης των συναθροίσεων.

Εν τω μεταξύ, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό ανακοίνωσε την παράταση των αυστηρών μέτρων σε κοινότητες που βρίσκονται σε απομόνωση. Όπως είπε, παρατείνεται για ακόμη δέκα ημέρες και για καθαρά προληπτικούς λόγους, η καραντίνα στην Μεσοποταμία Καστοριάς για ακόμη δέκα ημέρες, έως και τις 24 Απριλίου δηλαδή.

Παράλληλα, έως και τις 27 Απριλίου θα συνεχιστούν τα μέτρα στις κοινότητες Ορέστιδος και Νεστόριου στην Καστοριά, αλλά και στην Μύκη Ξάνθης. Στις εξής περιοχές ισχύει απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 20:00 το βράδυ έως και τις 08:00 το πρωί, ενώ οι πολίτες δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση ορισμένων εκ των εξαιρέσεων σχετικά με την απαγόρευση μετακινήσεων, όπως η έξοδος για βοήθεια προς άτομο που χρίζει αυτής.

Παράλληλα, ισχύουν αυστηροί περιορισμοί στην λειτουργία λαϊκών αγορών και σούπερ μάρκετ. Όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς, παρατείνονται οι περιορισμοί που έχουν τεθεί στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης έως και τις 20 Απριλίου. Ακόμη, ανακοίνωσε πως λαμβάνει τέλος η καραντίνα στην κοινότητα του Εχίνου Ξάνθης, αλλά και στην Φούστανη της Πέλλας.

Δείτε ζωντανά το μήνυμα του πρωθυπουργού εδώ:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments