Αθλητισμός

Ευρωλίγκα Τζόρντι Μπερτομέου κορωνοϊός: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου για το μέλλον της διοργάνωσης

Ευρωλίγκα Τζόρντι Μπερτομέου κορωνοϊός: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου για το μέλλον της διοργάνωσης
Ευρωλίγκα Τζόρντι Μπερτομέου κορωνοϊός: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει την Μεγάλη Πέμπτη ο Τζόρντι Μπερτομέου προκειμένου να αναλύσει τα δεδομένα για την Ευρωλίγκα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ευρωλίγκα Τζόρντι Μπερτομέου κορωνοϊός: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει την Μεγάλη Πέμπτη, στις 13:00, ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, για να αναλύσει τα δεδομένα στη διοργάνωση εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού. Στις 25 Μαρτίου η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξηγούσε πως στόχος είναι να συνεχιστούν οι αγώνες μόλις κάτι τέτοιο καταστεί εφικτό, από τη στιγμή που όλες οι αθλητικές δραστηριότητες έχουν ανασταλεί λόγω του κορωνοϊού.

Μάλιστα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής συμφώνησαν στο ότι:

«Οι διοργανώσεις θα αρχίσουν και πάλι μόλις το επιτρέψει η κατάσταση ώστε να υπάρχουν και πάλι οι καλύτερες συνθήκες υγείας και ασφάλειας για όλους τους συμμετέχοντες, σύμφωνα με τις συστάσεις των αρμόδιων υγειονομικών αρχών και των τοπικών κυβερνήσεων». Ανέφεραν, δε πως «προτεραιότητα είναι να ολοκληρωθεί η Ευρωλίγκα για την σεζόν 2019-2020 με την υπάρχουσα μορφή της. Κάτι που σημαίνει ότι θα διεξαχθούν οι υπόλοιπες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, τα playoffs και το Final-4».

Έτσι, λοιπόν ο Τζόρντι Μπερτομέου θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου στις 16 Απριλίου (13:00) για τις εξελίξεις και το μέλλον της διοργάνωσης. Θυμίζουμε, πως τις προηγούμενες ημέρες ο επιχειρησιακός διευθυντής, Έντουαρντ Σκοτ, αποκάλυψε τα τέσσερα πλάνα για να ολοκληρωθεί η σεζόν, μεταξύ αυτών η διεξαγωγή τουρνουά σε μια πόλη.

Μάλιστα, ρεπορτάζ της El Pais ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει στην Κωνσταντινούπολη από τη στιγμή που υπάρχουν σε κοντινή απόσταση τα γήπεδα της Εφές, της Φενέρ και της Γαλατασαράι, στην Μόσχα με την «Megasport Arena» της ΤΣΣΚΑ και την «Mytishchi Arena» της Χίμκι, όπως επίσης και στην Αθήνα με το ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ. Αντίθετα η Κολωνία δεν μπορεί να ανταποκριθεί και αυτό διότι δεν υπάρχει άλλο γήπεδο αναλόγων χαρακτηριστικών εκτός από την «Lanxess Arena».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments