Video

MasterChef 4 spoiler ομαδική δοκιμασία: Το καυστικό σχόλιο της Κατερίνας για τους συμπαίκτες της

MasterChef 4 spoiler ομαδική δοκιμασία: Το καυστικό σχόλιο της Κατερίνας για τους συμπαίκτες της
MasterChef 4 spoiler ομαδική δοκιμασία: Η Κατερίνα έσταξε φαρμάκι για τους συμπαίκτες της τονίζοντας ότι την ζηλεύουν γιατί είναι καλή κομμώτρια εκτός από καλή μαγείρισσα.

MasterChef 4 spoiler ομαδική δοκιμασία: Από το ξεκίνημα του διαγωνισμού η Κατερίνα έδειξε ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν μασάει τα λόγια της. Αν πιστεύει κάτι θα το πει χωρίς να λογαριάζει αν είναι μπροστά στις κάμερες. Οι συμπαίκτες της έχουν σχολιάσει πολλές φορές το γεγονός ότι δεν είναι επαγγελματίας καθώς το επάγγελμα της είναι κομμώτρια.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Μεγάλη Δευτέρα είδαμε την ομαδική δοκιμασία. Σε αντίθεση με όσα είχαμε δει στο παρελθόν, το κλίμα ήταν αρκετά καλό με τα πειράγματα να είναι πολλά. Στο επίκεντρο βρέθηκε η Κατερίνα που ανέλαβε να φτιάξει ένα ξεχωριστό γλειφιτζούρι. “Κάποιον θα βρω και γω να διώξω” ανέφερε, κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, με χιούμορ.

“Μας απειλεί η κομμώτρια; Την αγαπάμε, την εκτιμάμε αλλά ο καθένας στο επάγγελμα του” απάντησε με σαφήνεια, επίσης με χαμόγελο, ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Με τη σειρά της, όμως, η εκρηκτική διαγωνιζόμενη του MasterChef ξεσπάθωσε στην κάμερα: “Με ζηλεύουν! Επειδή είμαι και κομμώτρια και μαγείρισσα. Αυτοί είναι μόνο μάγειρες! Κατάλαβες; Παιδάκια μου καλά”.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments