Lifestyle

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 15 Απριλίου 2020
Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η αστρολόγος που μας έμαθε τα ζώδια μέσα από η συχνότητα του ΑΝΤ1 παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Τετάρτη 15 Απριλίου 2020.

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι ανησυχίες για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα παραμένουν στους περισσότερους από εμάς. Παράλληλα όμως κάθε ένας έχει χτίσει και τον δικό του κόσμο. Τομείς όπως τα ερωτικά, τα οικονομικά, η οικογένεια, οι σχέσεις απασχολούν καθημερινά όλους μας. Η Λίτσα Πατέρα μέσα από τα ζώδια και την ανάλυσή της δίνει απαντήσεις σε όλα τα φλέγοντα ερωτήματα.

Το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Δία στον Αιγόκερω επηρεάζει σημαντικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), ενισχύοντας σε υπέρμετρο βαθμό την αυτοπεποίθηση και τις φιλοδοξίες τους.

Η αισιοδοξία που φέρνει ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία μπορεί να δώσει ιδιαίτερη ώθηση σήμερα, ιδιαίτερα στην καριέρα μας. Αυτό όμως που πρέπει να θυμόμαστε είναι η ανάγκη για ρεαλιστικούς στόχους που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει η επαγγελματική μας ζωή, καθώς είναι ο τομέας που επικεντρώνει την προσοχή μας σήμερα. Παράλληλα, η κοινωνική καταξίωση μπορεί να γίνει αυτοσκοπός και αυτό να οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Επίσης, δεν αποκλείεται να επιδιώξουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας με ευκολία. Όμως, η προσπάθεια είναι επιβεβλημένη και τίποτα δεν θα υλοποιηθεί αν δεν δείξουμε υπευθυνότητα και εργατικότητα.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στον Αιγόκερω και η σύνοδος της με τον Πλούτωνα μετά τα μεσάνυχτα μπορεί να βαρύνει την ψυχολογία μας. Ανασφάλειες και αρνητικές σκέψεις είναι πιθανό να μας απασχολήσουν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αργότερα, το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Κριό δύναται να εντείνει τον εκνευρισμό και να δημιουργήσει εσωτερική σύγκρουση. Ευτυχώς, η σύνοδος της με τον Δία στον Αιγόκερω φροντίζει να εξισορροπήσει την διάθεσή μας, εναρμονίζοντας τη λογική με την αισιοδοξία και αποκαθιστά την ψυχική ηρεμία.

Δείτε τις σημερινές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments