Ελλάδα

Έτσι θα ανοίξουν τα καταστήματα τις επόμενες μέρες – Αυτό είναι το σχέδιο

Έτσι θα ανοίξουν τα καταστήματα τις επόμενες μέρες – Αυτό είναι το σχέδιο
Αυτό είναι το πλάνο για την επανέναρξη της λειτουργίας των καταστημάτων τις επόμενες μέρες.

Μια από τις πρώτες κινήσεις της κυβέρνησης για τον περιορισμό του κορωνοϊού ήταν το κλείσιμο των καταστημάτων. Οι ειδικοί τονίζουν ότι η Ελλάδα τα έχει πάει αρκετά καλά και ήδη εξετάζεται το ενδεχόμενο να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Βέβαια αυτό δεν μπορεί να γίνει απότομα καθώς υπάρχει κίνδυνος αν γκρεμιστούν όσα έχουμε χτίσει αυτό το διάστημα. Ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση, αλλά το σίγουρο είναι πως η κυβέρνηση ετοιμάζει το πλάνο της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι τα καταστήματα θα ανοίξουν με την αντίστροφη πορεία που έκλεισαν όταν τελικά η κυβέρνηση αποσύρει τα μέσα. Στη συνέχεια σημείωσε ότι το καλύτερο σενάριο θέλει την κυβέρνηση να ανακοινώσει την άρση των μέτρων μέσα στον Μάιο.

Μη φάμε γκολ στο 90

Επιβεβαίωσε με τον τρόπο αυτό ότι το κυβερνητικό επιτελείο έχει θέσει επί τάπητος το συγκεκριμένο ζήτημα. Όπως τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης δε θα πρέπει να υπάρξει όμως καμία χαλάρωση αφού όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «Είμαστε στο 87΄ και παίρνουμε την πρόκριση, ας μη φάμε γκολ στο 90΄» παρομοιάζοντας τη μάχη αυτή με ποδοσφαιρικό αγώνα.

Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στη ζωή μετά την πανδημία. Ξεκαθάρισε ότι  ε θα είναι ίδια με πριν όχι τουλάχιστον πριν βγει στην αγορά το εμβόλιο. Αναφέρθηκε και στις δυσοίωνες προβλέψεις του ΔΝΤ επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση θα εργαστεί σκληρά ώστε να διαψεύσει τις όποιες απαισιόδοξες προβλέψεις, όπως αυτή του ΔΝΤ και είναι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε, όπως ακριβώς διαψεύσαμε και τις αρνητικές προβλέψεις για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments