Video

Το καφέ της Χαράς spoiler: Ο Πώποτας θα κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στον Φατσέα

Το καφέ της Χαράς spoiler: Ο Πώποτας θα κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στον Φατσέα
Το καφέ της Χαράς spoiler: Ο δημιουργός της δημοφιλούς σειράς, Χάρης Ρώμας, προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις με αφορμή τα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Το καφέ της Χαράς spoiler: Με υπομονή έχουν οπλιστεί οι τηλεθεατές της επιτυχημένης σειράς καθώς η πανδημία του κορονοϊού διέκοψε τα γυρίσματα και τα ήδη μονταρισμένα επεισόδια δεν προβάλλονται από τον ΑΝΤ1. Ο Χάρης Ρώμας μιλώντας εχθές στην Κατερίνα Καινούριου αναφέρθηκε στο Καφέ της Χαράς και αποκάλυψε μερικά γεγονότα που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλώντας για τις ημέρες της καραντίνας τόνισε ότι «κρεμόμαστε από το στόμα του κ. Τσιόδρα και ακολουθούμε αυτά που λέει ως ευαγγέλιο, περιμένουμε τι θα πει για την άρση των περιοριστικών μέτρων για να μπούμε για γυρίσματα ώστε να γίνουν σωστά και με απόλυτη ασφάλεια».

«Το «Καφέ της Χαράς» ήταν πάντα ένα βασικό κομμάτι της ζωής μου αλλά τώρα έχει μπει μέσα σαν κύριος άξονας διότι η συμφωνία μας είναι να κάνουμε αρκετά επεισόδια, για τα δικά μου δεδομένα. Το καφέ γίνεται με έναν τρόπο «μπουτίκ» σίριαλ, το γράφουμε πολύ προσεκτικά με την Άννα Χατζησοφιά, με ατελείωτη συζήτηση για κάθε επεισόδιο και το κάθε πρόσωπο που θα μπει. Και για τους παλιούς, με ποιον τρόπο εξελίσσεται ο χαρακτήρας τους. Δεν γίνεται με καθόλου γρήγορους ρυθμούς», δήλωσε ο Χάρης Ρώμας.

Ο θάνατος στο χωριό

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι στα επόμενα επεισόδια θα έχουμε έναν θάνατο στο Κολοκοτρωνίτσι. «Ο θάνατος δεν θα γίνει άμεσα. Επειδή τα προσέχουμε όλα, πως θα είναι δηλαδή το προϊόν διεγερτικό για τον τηλεθεατή και δεν θα τον ρίξει γιατί πρόκειται για κωμωδία. Πάντα επέμενα στις κωμωδίες μου να υπάρχει ένα κοινωνικό μήνυμα. Όταν ξεκίνησε το «Καφέ της Χαράς» παρουσίαζε ένα πολύ σημαντικό θέμα, το πως προσαρμόζεται ένα πρόσωπο σε μία πολύ μικρή κοινωνία, ένα ξένο πρόσωπο που λειτουργεί σαν καταλύτης.

Συγκεκριμένα, όταν ήρθε η Χαρά στο χωριό με ένα εξώγαμο παιδί χαρακτηρίστηκε ως πόρνη κλπ, πράγμα που δεν είναι καθόλου ξένο από τη νοοτροπία που υπάρχει ακόμα και χρόνια μετά», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Είναι ένα πρόσωπο το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία. Αποφασίσαμε να το κάνουμε όταν φτάσει η στιγμή. Έχουμε πολλά επεισόδια ακόμη μπροστά μας» τόνισε ο Χάρης Ρώμας, χωρίς να θέλει να αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ο Πώποτας και τα ιδιαίτερα στον Φατσέα

Πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου είχαν μιλήσει δύο από τα νεαρά μέλη του κάστ του σίριαλ. Ο μικρός που υποδύεται τον γιό της τηλεοπτικής Σταυρούλας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Φατσέας θα επιστρέψει στο σχολείο, χωρίς όμως να δώσει περαιτέρω πληροφορίες. Έτσι ο Χάρης Ρώμας αποφάσισε να δώσει ακόμα μια πληροφορία. Συγκεκριμένα είπε ότι αυτό που αναμένεται να συμβεί θα είναι ακόμα πιο τρελό από το να πάει ξανά σχολείο, τονίζοντας ότι θα του κάνει ιδιαίτερα μαθήματα ο Περίανδος Πώποτας.

Η εξαφάνιση της Χάιδως από το χωριού – Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Όταν η καραντίνα τελειώσει οι εξελίξεις στο Κολοκοτρωνίτσι θα συνεχίσουν να τρέχουν. Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τη Στέλλα και τη Βάλια να ετοιμάζονται πυρετωδώς για το ανέβασμα του μιούζικαλ «Λουιζιάνα», ο Περίανδρος Πώποτας δεν στέκεται με σταυρωμένα χέρια. Συγκεκριμένα, προχωρά στο ανέβασμα του παραδοσιακού έργου «Γκόλφω» και συμβαίνουν κάποια ευτράπελα που θα γίνουν αφορμή για ακόμη περισσότερα.

Ανάμεσα στους λίγους συγχωριανούς του ισχυρού άντρα που παίζουν στο συγκεκριμένο έργο είναι ο Θόδωρος, ο Όθων, ο αστυνόμος, η Χάιδω και π Κανέλα, με την κόντρα των δύο τελευταίων να γίνεται πιο έντονη όταν η Χάιδω αντιλαμβάνεται πως η Κανέλα κοιτάζει τον Τάσο, ο οποίος κάθεται στις καρέκλες των θεατών, και αποφασίζει να μην ακολουθεί πια το κείμενο.

Πλέον, επιβεβαιώνονται οι υποψίες της ίδιας και του Λευτέρη πως ο Τάσος και η Κανέλα διατηρούν όλα αυτά τα χρόνια κρυφό δεσμό. Εκείνη τη στιγμή, επεμβαίνει ο Πώποτας, ο οποίος κηρύσσει τη λήξη της παράστασης και εν συνεχεία πηγαίνει στο «Καφέ της Χαράς» όπου έρχεται αντιμέτωπος με τον δημόσιο ευτελισμό του από τη Στέλλα. Την επόμενη μέρα, όμως, ο άντρας την προκαλεί να του ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Όπως και γίνεται. Ωστόσο, η συμπεριφορά του Πώποτα και οι αντιδράσεις της Στέλλας κάνουν το χωριό να χωριστεί σε σεξιστές και φεμινιστές, με τη Χάιδω να κάνει την επανάσταση της και να παίρνει το μέρος των γυναικών, καθώς, όπως λέει, έχει υπομείνει πολλά. Λίγη ώρα μετά, όμως, η Χάιδω εξαφανίζεται από το χωριό. Ο Τάσος, η Αρετή και όλοι οι υπόλοιποι την ψάχνουν, αλλά κανείς δεν την έχει δει, ούτε γνωρίζει πού μπορεί να έχει πάει. Έτσι, οι υποψίες αρχίζουν να οργιάζουν. Με αρχηγό τη Στέλλα, κάποιοι θεωρούν υπεύθυνο για την εξαφάνιση της τον Τάσο και κάποιοι φτάνουν στο σημείο να εικάζουν ότι ο άντρας της μπορεί και να την έχει σκοτώσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments