Πολιτική

Γιώργος Παπανδρέου κορωνοϊός: «Ο Τραμπ δεν έπρεπε να αναστείλει τη χρηματοδότηση του ΠΟΥ»

Γιώργος Παπανδρέου κορωνοϊός: «Ο Τραμπ δεν έπρεπε να αναστείλει τη χρηματοδότηση του ΠΟΥ»
Γιώργος Παπανδρέου κορωνοϊός: Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου σχολίασε μέσω twitter την απόφαση του Ντόναλντ Τράμπ να σταματήσει την χρηματοδότηση του ΠΟΥ.

Γιώργος Παπανδρέου κορωνοϊός: Κριτική στην απόφαση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ να αναστείλει τη χρηματοδότηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας άσκησε ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου αναρτώντας στο προσωπικό του Twitter.

«Η απόφαση του Προέδρου Τραμπ, αντιστρατεύεται κάθε έννοια διεθνούς αλληλεγγύης, μια αξία με ιδιαίτερη σημασία για τις δημοκρατίες μας μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο», σχολίασε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου για την απόφαση του Ντ. Τράμπ να σταματήσει την χρηματοδότηση του ΠΟΥ.

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ακόμη πως σε μια εποχή που η ανθρωπότητα πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις της ενάντια σε έναν αόρατο εχθρό που απειλεί τη ζωή μας και δημιουργεί τεράστιες προκλήσεις στα συστήματα υγείας, την οικονομία και τις κοινωνίες μας , είναι εντελώς αντιπαραγωγική η ναρκοθέτηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Στην επανεκκίνηση της αμερικανικής οικονομίας στοχεύει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ παραβλέποντας τους χιλιάδες νεκρούς που καθημερινά καταγράφονται από το πέρασμα της φονικής πανδημίας.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έκρινε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί καθημερινά στον Λευκό Οίκο για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού πως είναι καιρός να «ξαναπάρει μπρος η Αμερική», όπου η οικονομία έχει παραλύσει, παρουσιάζοντας το σχέδιο της κυβέρνησή του για τη σταδιακή επανεκκίνηση. Την ίδια ώρα στις ΗΠΑ ανά ώρα ο αριθμός των θυμάτων από το πέρασμα της πανδημίας ανεβαίνει δραματικά, με τους Αμερικανούς να χάνουν καθημερινά χιλιάδες πολίτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments