Video

Το Καφέ της Χαράς spoiler: Αυτός είναι ο χαρακτήρας που πεθαίνει τελικά στο Κολοκοτρωνίτσι

Το Καφέ της Χαράς spoiler: Αυτός είναι ο χαρακτήρας που πεθαίνει τελικά στο Κολοκοτρωνίτσι
Το Καφέ της Χαράς spoiler: Μετά την επιβεβαίωση του Χάρη Ρώμα ότι τελικά κάποιος θα πεθάνει στη δημοφιλή σειρά έρχεται και το όνομα του χαρακτήρα.

Το Καφέ της Χαράς spoiler: Ο Χάρης Ρώμας μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε ότι ένας χαρακτήρας από το λατρεμένο Κολοκοτρωνίτσι θα φύγει από τη ζωή κάπου στα τελευταία επεισόδια, χωρίς όμως να αναφερθεί αν θα είναι άντρας ή γυναίκα. Το τελευταίο διάστημα οι διαρροές όλο και πληθαίνουν χωρίς όμως να βασίζονται όλες στην πραγματικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο χαρακτήρας που σχεδιάζουν να «πεθάνουν» οι σεναριογράφοι είναι αυτός της Τασίας, της ηθοποιού Μαρίας Κανελλοπούλου, που είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που ακόμα και μετά από τα τόσα χρόνια που πέρασαν δείχνει το ίδιο νέα και δυναμική.

Βέβαια είναι ακόμα πολύ νωρίς για να δούμε αυτή την τραγική στιγμή του θανάτου, όπου σύμφωνα με το φανατικό κοινό, δεν θα αρέσει καθόλου αν οι σεναριογράφοι δεν την μεταφέρουν στους τηλεθεατές με έναν δικό τους περίτεχνο τρόπο. Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο διακινούνται μερικές ακόμα πληροφορίες που θέλουν τον Τρελαντώνη να βρίσκεται στη θέση της Τασίας. Μάλιστα αυτές στηρίζονται στο γεγονός ότι εκείνος έχει συμβόλαιο με τον Alpha και δεν μπορεί να αποδεσμευτεί ώστε να συμμετάσχει στο καστ της σειράς, οπότε και αυτή ήταν η συνειδητή επιλογή των Χάρη Ρώμα και Άννα Χατζησοφιά να τον «πεθάνουν».

Τα σενάρια που διακινούνται είναι πολλά και το μόνο που μένει για να επιβεβαιωθούν είναι η επανέρναρξη της σειράς του ΑΝΤ1. Η δυναμική επιστροφή της έπειτα από τόσα χρόνια έχει δημιουργήσει νοσταλγία στο κοινό της, ακόμα και αν αυτή περιορίζεται μέσα σε αυτές την εβδομάδες που η πανδημία του κορονοϊού έχει αναστείλει τα γυρίσματα όλων των σειρών.

Βίντεο από την ηχογράφηση του Χάρη Ρώμα για το επόμενο επεισόδιο

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τη Στέλλα και τη Βάλια να ετοιμάζονται πυρετωδώς για το ανέβασμα του μιούζικαλ «Λουιζιάνα», ο Περίανδρος Πώποτας δεν στέκεται με σταυρωμένα χέρια. Συγκεκριμένα, προχωρά στο ανέβασμα του παραδοσιακού έργου «Γκόλφω» και συμβαίνουν κάποια ευτράπελα που θα γίνουν αφορμή για ακόμη περισσότερα. Ανάμεσα στους λίγους συγχωριανούς του ισχυρού άντρα που παίζουν στο συγκεκριμένο έργο είναι ο Θόδωρος, ο Όθων, ο αστυνόμος, η Χάιδω και η Κανέλα, με την κόντρα των δύο τελευταίων να γίνεται πιο έντονη όταν η Χάιδω αντιλαμβάνεται πως η Κανέλα κοιτάζει τον Τάσο, ο οποίος κάθεται στις καρέκλες των θεατών, και αποφασίζει να μην ακολουθεί πια το κείμενο.

Πλέον, επιβεβαιώνονται οι υποψίες της ίδιας και του Λευτέρη πως ο Τάσος και η Κανέλα διατηρούν όλα αυτά τα χρόνια κρυφό δεσμό. Εκείνη τη στιγμή, επεμβαίνει ο Πώποτας, ο οποίος κηρύσσει τη λήξη της παράστασης και εν συνεχεία πηγαίνει στο «Καφέ της Χαράς» όπου έρχεται αντιμέτωπος με τον δημόσιο ευτελισμό του από τη Στέλλα. Την επόμενη μέρα, όμως, ο άντρας την προκαλεί να του ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Όπως και γίνεται. Ωστόσο, η συμπεριφορά του Πώποτα και οι αντιδράσεις της Στέλλας κάνουν το χωριό να χωριστεί σε σεξιστές και φεμινιστές, με τη Χάιδω να κάνει την επανάσταση της και να παίρνει το μέρος των γυναικών, καθώς, όπως λέει, έχει υπομείνει πολλά. Λίγη ώρα μετά, όμως, η Χάιδω εξαφανίζεται από το χωριό. Ο Τάσος, η Αρετή και όλοι οι υπόλοιποι την ψάχνουν, αλλά κανείς δεν την έχει δει, ούτε γνωρίζει πού μπορεί να έχει πάει. Έτσι, οι υποψίες αρχίζουν να οργιάζουν. Με αρχηγό τη Στέλλα, κάποιοι θεωρούν υπεύθυνο για την εξαφάνιση της τον Τάσο και κάποιοι φτάνουν στο σημείο να εικάζουν ότι ο άντρας της μπορεί και να την έχει σκοτώσει.

Το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

Ο Πώποτας θα κάνει ιδιαίτερα στον Φατσέα

Πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου είχαν μιλήσει δύο από τα νεαρά μέλη του κάστ του σίριαλ. Ο μικρός που υποδύεται τον γιο της τηλεοπτικής Σταυρούλας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Φατσέας θα επιστρέψει στο σχολείο, χωρίς όμως να δώσει περαιτέρω πληροφορίες. Έτσι ο Χάρης Ρώμας στην ίδια εκπομπή αποφάσισε να δώσει ακόμα μια πληροφορία. Συγκεκριμένα είπε ότι αυτό που αναμένεται να συμβεί θα είναι ακόμα πιο τρελό από το να πάει ξανά σχολείο, τονίζοντας ότι θα του κάνει ιδιαίτερα μαθήματα ο Περίανδος Πώποτας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments