Αθλητισμός

Μαντί Καμαρά μεταγραφή: Τον θέλει στην Ατλέτικο ο Σιμεόνε

Μαντί Καμαρά μεταγραφή: Τον θέλει στην Ατλέτικο ο Σιμεόνε
Μαντί Καμαρά μεταγραφή: Ο Ντιέγκο Σιμεόνε φέρεται να θέλει στην Ατλέτικο Μαδρίτης τον νεαρό χαφ του Ολυμπιακού.

Μαντί Καμαρά μεταγραφή: Τα τελευταία χρόνια ο Αφρικανός χαφ αποτελεί βασικό στέλεχος του Ολυμπιακού. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί πολλές φήμες για το μέλλον του νεαρού. Ωστόσο κάθε καλοκαίρι εκείνος παραμένει στο λιμάνι. Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις να έχουν σταματήσει, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον προγραμματισμό των ομάδων. Αυτή τη στιγμή ο Καμαρά είναι ένας από τους πολυζήτητους παίκτες της ομάδας.

Μια από τις ομάδες που έχουν ακουστεί για τον Καμαρά είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει ένα πλήρες κέντρο, αλλά δεν αποκλείεται να χάσει ένα βασικό στέλεχος της ομάδας του. Ο Τόμας Πάρτεϊ θέλει να δοκιμάσει κάτι νέο κάτι που σημαίνει ότι οι “ροχιμπλάνκο” να βγουν στην αγορά για παίκτη στο χώρο του κέντρου.

Ο κατάλληλος για τη θέση

Η αλήθεια είναι ότι τα χαρακτηριστικά του Καμαρά ταιριάζουν γάντι στην Ατλέτικο. Είναι ένας παίκτης με ποιότητα που δεν θα διστάσει να παίξει σκληρά αν του το ζητήσει ο προπονητής. Αυτά τον κάνουν ιδανικό στα μάτια του Ντιέγκο Σιμεονε. Ωστόσο η Ατλέτικο δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον.

Ο Καμαρά βρίσκεται εδώ και μέρες στο στόχαστρο της Άρσεναλ, η οποία ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του. Ταυτόχρονα, ενδιαφέρον φέρονται σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα να έχουν εκδηλώσει οι Μίλαν, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά του αξιώνουν τουλάχιστον 25 εκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρηση του παίκτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments