Πως Να

13033 sms: Πως μπορώ να πάω στην τράπεζα

13033 sms: Πως μπορώ να πάω στην τράπεζα
13033 sms: Μέσω μηνύματος στο 13033 οι πολίτες μπορούν να πάρουν την ειδική άδεια για να πάνε στην τράπεζα.

13033 sms:  Μήνυμα από το κινητό τους τηλέφωνο μπορούν να στείλουν στο 13033 οι πολίτες που επιθυμούν να μετακινηθούν για να πάνε στην τράπεζα. Σε αυτό πρέπει να αναγράφεται ο συγκεκριμένος κωδικός εξόδου καθώς και τα προσωπικά στοιχεία του εκάστοτε πολίτη. Δηλαδή το όνομά του, το επίθετό του και η διεύθυνση κατοικίας του. 

Συγκεκριμένα, το SMS πρέπει να έχει τη μορφή:

X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας. Με Χ δηλώνεται ο λόγος εξόδου με τον αριθμό 1, 2, 3, 4, 5, 6 που αντιστοιχεί στις παρακάτω αιτιολογίες:

  • 1. Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία.
  • 2. Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ), όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.
  • 3. Μετάβαση στην τράπεζα, στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή.
  • 4. Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.
  • 5. Μετάβαση σε τελετή (π.χ. κηδεία, γάμος, βάφτιση) υπό τους όρους που προβλέπει ο νόμος ή μετάβαση διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
  • 6. Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο άτομα, τηρώντας στην τελευταία αυτή περίπτωση την αναγκαία απόσταση 1,5 μέτρου.

Οι πολίτες θα λαμβάνουν ως απάντηση: Μετακίνηση [κενό] X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας. Σημειώνεται ότι η υπηρεσία για το SMS Μετακίνησης είναι διαθέσιμη από κινητά τηλέφωνα με κάρτα SIM των παρόχων κινητής τηλεφωνίας που λειτουργούν στην Ελλάδα (CosmoteVodafone GR, Wind). Επίσης, σε περίπτωση ελέγχου, θα πρέπει να επιδεικνύεται το SMS μαζί με την αστυνομική ταυτότητα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments