Lifestyle

Δέσποινα Βανδή στο “Ενώπιος Ενωπίω”: Αυτό είναι το όνομά της, όταν τραγουδούσε κρυφά από τους γονείς της

Δέσποινα Βανδή στο “Ενώπιος Ενωπίω”: Αυτό είναι το όνομά της, όταν τραγουδούσε κρυφά από τους γονείς της
Δέσποινα Βανδή στο "Ενώπιος Ενωπίω": Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου και μίλησε για όλα, τόσο για την οικογένειά της και τον σύζυγο της Ντέμη Νικολαΐδη, όσο και για τα επαγγελματικά της.

Δέσποινα Βανδή στο “Ενώπιος Ενωπίω”: Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου, η οποία μίλησε για όλα μεταξύ άλλων για το πως βιώνει την καραντίνα, ενώ αποκάλυψε και το όνομά της, όταν τραγουδούσε κρυφά από τους γονείς της, σε νεαρή ηλικία.

Συγκεκριμένα δήλωσε: “Είμαι μαμά, είμαι σύζυγος, είμαι κόρη. Μαγειρεύω όλη μέρα, γυμνάζομαι. Οι πρώτες μέρες ήταν διαχειρίσιμες, εκεί κάπου στις 20 μέρες δήλωσα ότι δεν είμαι καλά και άρχισα να περπατάω” ανέφερε η αρχικά για τον εγκλεισμό στο σπίτι η διάσημη τραγουδίστρια. Στη συνέχεια η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τη νεαρή της ηλικία όπως και την αγάπη της για την υποκριτική: “Πρώτα πέρασα Νομική στην Κομοτηνή, μετά ξαναέδωσα και μπήκα Νομική Θεσσαλονίκης. Τον πρώτο χρόνο που πήγα στη Θεσσαλονίκη έκανα διάφορες δουλειές για να στηρίξω οικονομικά την οικογένειά μου. Τραγουδούσα κρυφά από τους δικούς μου και φοβόμουν μην το μάθουν. Το παρατσούκλι μου ήταν Έλλη Μαρά”.

Όσον αφορά στη γνωστή της “κόντρα” με την Άννα Βίσση είπε τα εξής η γνωστή τραγουδίστρια:

“Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε γνωριστεί και έχουμε κάνει παρέα. Νομίζω ότι αρέσκεται ο κόσμος κάποια στιγμή να χωρίζεται. Ναι, φυσικά θα συνεργαζόμουν μαζί της. Μπορεί να μας δείτε κάποια στιγμή μαζί”. Αναφορικά με τον σύζυγό της και πρώην ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαΐδη είπε χαρακτηριστικά: “Ο χαρακτήρας του με γοητεύει μέχρι και σήμερα. Δεν ανακατεύεται στη δουλειά μου, τώρα τον ρωτάω περισσότερο. Μου έλεγε μην τρελαίνεσαι με την επιτυχία, δεν είναι το παν”.

Παράλληλα ο ίδιος ο Ντέμης Νικολαϊδης αποκάλυψε ότι ο γάμος τους ανακοινώθηκε με τη μορφή διαγγέλματος:

“Έχω να πω ότι είναι μία σπουδαία γυναίκα. Την είχα δει πρώτη φορά σε αφίσα και την είδα πρώτη φορά από κοντά να τραγουδάει. Την πήρα τηλέφωνο μετά από τρεις μήνες. Κατάλαβα ότι δεν ήταν κάτι περαστικό. Μαγείρευε, την φωνάζω και της λέω να παντρευτούμε”. Τέλος για το τραγούδι που απέρριψε η Δέσποινα Βανδή είπε τα εξής: “Το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας μου συνδέεται με τον Φοίβο, οπότε ήταν πρωτογενές το υλικό. Υπάρχει ένα τραγούδι που απέρριψα κι έγινε επιτυχία, ήταν με τον Γιώργο Θεοφάνους, ο Θυμός”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments