Lifestyle

Μακρίνα Πεζικίδη: Η φιλόλογος που δεν είχαμε στα παιδικά μας χρόνια

Μακρίνα Πεζικίδη: Η φιλόλογος που δεν είχαμε στα παιδικά μας χρόνια
Μακρίνα Πεζικίδη: Το σύστημα Παιδείας τα τελευταία χρόνια εμπλουτίζεται με αιθέριες υπάρξεις που κάνουν το μάθημα στο σχολείο ονειρικό.

Μακρίνα Πεζικίδη: Γυρνάμε πίσω στα παιδικά μας χρόνια. Δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο ακόμα και πανεπιστήμιο. Δεν θυμόμαστε να καθόταν ποτέ στην έδρα αντίστοιχη παρουσία με την Μακρίνα. Καμία καθηγήτρια δεν ήταν τόσο ελκυστική. Αν ήταν τότε σίγουρα το μάθημα θα ήταν πιο ευχάριστο. Δεν θα έπαιρνε κανείς μάτια από πάνω της. Τώρα όσο περνούν τα χρόνια αυτό αλλάζει. Η Παιδεία στελεχώνεται από νέα άτομα. Γυναικείες παρουσίες που θα μπορούσαν κάλλιστα να ανήκουν σε άλλο χώρο λόγω παρουσιαστικού.

Τέτοια περίπτωση είναι και αυτή της Μακρίνας Πεζικίδη. Η νεαρή έχει σπουδάσει φιλόλογος όμως το βιογραφικό της στο Instagram περιέχει έντονο χρώμα δημοσιογραφίας, μιας και βρίσκεται σε θέση αρχισυντάκτριας γνωστού ενημερωτικού σάιτ. Η Μακρίνα είναι ίσως από τις πιο όμορφες φιλόλογους που θα δεις ή έχεις δει καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής σου.

Η μελαχρινή καλλονή διαθέτει σώμα μοντέλο με καμπύλες που προκαλούν ζάλη. Η ίδια μάλιστα σε κάθε της φωτογραφία στο Instagram φροντίζει να τονίζει τα δυνατά της σημεία. Δεν είναι τυχαίο που διαθέτει περισσότερους από 58.000 ακόλουθους. Σίγουρα λίγοι θα γνωρίζουν τις γνώσης της στη φιλολογία, αρκετοί όμως – βασικά όλοι – θα θαυμάζουν το εξαίσιο κορμί της.

Οι φωτογραφίες της στις παραλίες κόβουν την ανάσα. Ανυπομονούμε για ακόμα περισσότερες. Μην ξεχνάμε πως το καλοκαίρι πλησιάζει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments