Ελλάδα

Μενίδι εγκληματικότητα: Αδέσποτη σφαίρα σφήνωσε σε ποδήλατο παιδιού – Συγκλονίζει η μητέρα

Μενίδι εγκληματικότητα: Αδέσποτη σφαίρα σφήνωσε σε ποδήλατο παιδιού – Συγκλονίζει η μητέρα
Μενίδι εγκληματικότητα: Ανησυχία και προβληματισμός επικρατεί, για ακόμα μία φορά, στο Μενίδι, ύστερα από καταγγελία μητέρας ότι βρήκε καρφωμένη στο ποδήλατο της κόρης της μια αδέσποτη σφαίρα.

Μενίδι εγκληματικότητα: Σε εγρήγορση βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές στη περιοχή του Μενιδίου, καθώς όπως καταγγέλλει μητέρα σφαίρα καρφώθηκε στο ποδήλατο του μικρού της παιδιού. Όπως καταγγέλλει η μητέρα, βρήκε στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου της πολυκατοικίας που διαμένουν, τη σφαίρα που διαπέρασε το ποδήλατο της ηλικίας 3,5 ετών κόρης της, καταστρέφοντας τη ρόδα του.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της ίδιας, η σφαίρα τρύπησε την τέντα του μπαλκονιού, διαπέρασε τη ρόδα του ποδηλάτου που βρίσκεται ακριβώς έξω από το δωμάτιο της μικρής και κατέληξε στα πλακάκια. Το ευτύχημα είναι πως όταν έγινε το συμβάν, έλειπαν όλοι από το σπίτι, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αρχαίου Θεάτρου στο Μενίδι.

Πώς έφτασε έως εκεί η σφαίρα; Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν να διερευνήσουν την υπόθεση εκτιμούν ότι έφυγε από όπλο Ρομά κατά τη διάρκεια γλεντιών που οργανώθηκαν το Μεγάλο Σάββατο (18.04.2020) και την Κυριακή του Πάσχα (19.04.2020), όπου μάλιστα σημειώθηκαν επεισόδια με τους αστυνομικούς που έσπευσαν να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις, που απαγορεύονται λόγω κορωνοϊού.

Οι Ρομά τους υποδέχθηκαν βρίζοντας και πετώντας τους πέτρες και ο αστυνομικοί “απάντησαν” με προσαγωγές. Αδιάψευστος μάρτυρας βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας. “Πολύ συχνά ακούμε πυροβολισμούς έτσι κι αλλιώς”, θα πει η μητέρα του κοριτσιού. Μόνο που δεν φανταζόταν ότι θα έφτανε η μέρα που μια απ’ αυτές τις αδέσποτες σφαίρες θα έπεφτε στο σημείο του μπαλκονιού που παίζει το παιδί της, μπροστά ακριβώς από το δωμάτιο της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments