Διεθνή

Γαλλία κορωνοϊός: 544 νεκροί τις τελευταίες 24 ώρες – Περισσότεροι από 21.000 στο σύνολο

Γαλλία κορωνοϊός: 544 νεκροί τις τελευταίες 24 ώρες – Περισσότεροι από 21.000 στο σύνολο
Γαλλία κορωνοϊός: Η μακάβρια λίστα των θυμάτων από την πανδημία όλο και μεγαλώνει στη Γαλλία καθώς οι αρχές σήμερα ανακοίνωσαν το θάνατο ακόμη 544 Γάλλων πολιτών.

Γαλλία κορωνοϊός: Οι καθημερινοί αριθμοί των νεκρών σε όλο τον πλανήτη από την πανδημία σοκάρουν. Πολλές από τις μεγαλύτερες χώρες του πλανήτη βιώνουν ένα διαρκή όλεθρο, με το σύστημα υγείας να καταρρέει και τους θανάτους να καταγράφονται ο ένας μετά τον άλλον.

Στη Γαλλία η επέλαση της πανδημίας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Οι Γάλλοι δεν σταματούν να μετρούν τις πληγές τους αυξάνοντας διαρκώς τις λίστες των θυμάτων από τον φονικό ιό. Μόνο το τελευταίο 24ωρο οι αρχές ανακοίνωσαν πως από τη ζωή λόγω της πανδημίας έφυγαν ακόμη 544 άνθρωποι, στη πλειοψηφία τους μεγάλης ηλικίας.

Σε 21.340 νεκρούς και 119.151 κρούσματα ανέρχεται ο μέχρι στιγμής απολογισμός από την πανδημία του κορωνοϊού στη Γαλλία. Τα στοιχεία του τελευταίου 24ώρου. Περαιτέρω αύξηση εμφάνισε ο αριθμός των νεκρών από την πανδημία του κορωνοϊού στη Γαλλία. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου, κατέληξαν ακόμη 544 ασθενείς, ανεβάζοντας τον συνολικό απολογισμό σε 21.340.

Την ίδια ώρα, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε σε 119.151 από 117.324 την Τρίτη. Σε παγκόσμιο επίπεδο, η COVID-19 έχει προσβάλει πάνω από 2,6 εκατομμύρια άτομα, ενώ έχει οδηγήσει στον θάνατο πάνω από 181.000 ασθενών.

Στη Γαλλία οι αρχές εξετάζουν τη σταδιακή άρση των μέτρων προκειμένου η οικονομία να κρατηθεί ζωντανή. Η ύφεση είναι δεδομένη ωστόσο οι Γάλλοι ελπίζουν πως το επόμενο διάστημα η πανδημία θα κοπάσει αισθητά και οι πολίτες θα μπορέσουν σταδιακά να επιστρέψουν στην κανονικότητα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments