Lifestyle

Κατερίνα Mουτσάτσου έγκυος: Ο φανταστικός τρόπος που ανακοίνωσε τον ερχομό του δεύτερου της παιδιού [vid]

Κατερίνα Mουτσάτσου έγκυος: Ο φανταστικός τρόπος που ανακοίνωσε τον ερχομό του δεύτερου της παιδιού [vid]
Κατερίνα Mουτσάτσου έγκυος: Με τον πιο ευφάνταστο τρόπο ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση η όμορφη ηθοποιός που διαμένει στο Λος Άντζελες.

Κατερίνα Mουτσάτσου έγκυος: Μητέρα για δεύτερη φορά αναμένεται να γίνει η Κατερίνα Μουτσάτσου αφού σε λίγο καιρό θα κρατήσει στην αγκαλιά της και το δεύτερο  της παιδάκι. Υπενθυμίζουμε ότι η όμορφη Κατερίνα ζει με τον σύζυγο της Charles Como και τον γιο τους στο Λος Άντζελες και από εκεί δεν είναι λίγες οι φορές όπου  μας μετέφερε το κλίμα  που επικρατεί στην Αμερική, καθώς και το πως βιώνει η ίδια αλλά και η οικογένεια της τον κορωνοϊό, αλλά και το προβληματικό σύστημα υγείας της χώρας.

Παρ΄όλα αυτά η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι η πιο ευχάριστη περίοδος κάθε γυναίκας, για αυτό το λόγο η Κατερίνα με ένα πρωτότυπο βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Isntagram, μας ενημέρωσε για τη χαρμόσυνη είδηση.

Η Κατερίνα γυμνή μαζί με τον γιο της φορώντας μάσκες που έχουν πάνω τους την ελληνική σημαία, τραγουδάει τον εθνικό μας ύμνο, ενώ σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή Μεσημέρι του Γιώργου Λιάγκα, η όμορφη ηθοποιός επιβεβαίωσε μάλιστα ότι είναι 7 μηνών έγκυος!

Το φανταστικό βίντεο στο Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλή Λευτεριά #2 Music arranged and performed by Miles Jay @milesjaymusica 🙏🏻 Hymn to Freedom Composer: Nikolaos Mantzaros Lyricist: Dionysios Solomos Ύμνος εις την Ελευθερίαν Στίχοι: Διονύσιος Σολωμός Μουσική: Νικόλαος Μάντζαρος Εκεί μέσα εκατοικούσες πικραμένη, εντροπαλή, κι ένα στόμα ακαρτερούσες, έλα πάλι, να σου πει. Aργειε νάλθει εκείνη η μέρα, Και ήταν όλα σιωπηλά, γιατί τάσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Moutsatsos (@katmouts) στις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments