Αθλητισμός

Μπρούνο Γκασπάρ Ολυμπιακός: Οδεύουν σε συμφωνία οι «Ερυθρόλευκοι» με την Σπόρτινγκ

Μπρούνο Γκασπάρ Ολυμπιακός: Οδεύουν σε συμφωνία οι «Ερυθρόλευκοι» με την Σπόρτινγκ
Μπρούνο Γκασπάρ Ολυμπιακός: Ο έμπειρος αμυντικός καθημερινά κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους προκειμένου να παραμείνει στον Πειραιά και μετά το καλοκαίρι.

Μπρούνο Γκασπάρ Ολυμπιακός: Μπορεί να επικρατεί αγωνιστική απραξία, ωστόσο οι «Ερυθρόλευκοι» δεν φαίνεται να αφήνουν τον χρόνο να πάει χαμένο. Ο Ολυμπιακός από τη στιγμή που δεν έχει να ασχοληθεί με ποδοσφαιρική δράση δίνει έμφαση στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και πως αυτό μπορεί να ενισχυθεί ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ένα από τα θέματα που παραμένουν ανοιχτά στο ρόστερ είναι η θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Εκεί τόσο ο Ομάρ όσο και ο Μπρούνο Γκασπάρ δεν έχουν επιβεβαιώσει το μέλλον τους στην ομάδα, ο καθένας τους για διαφορετικό λόγο. Το συμβόλαιο του Νορβηγού άσσου με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο πρόθεση του ίδιου είναι να διαπραγματευτεί την ανανέωσή του και να πει το μεγάλο ναι. Ο έμπειρος μπακ επιθυμεί όπως αναφέρεται από το ρεπορτάζ των «Ερυθρόλευκων» να συνεχίσει στον Πειραιά έχοντας ως καθοδηγητή τον Πέδρο Μαρτίνς.

Από την άλλη, η περίπτωση του έτερου δεξιού μπακ του Ολυμπιακού είναι εξίσου ανοιχτή σε κάθε σενάριο. Ο Μπρούνο Γκασπάρ αποκτήθηκε από τους Πειραιώτες το περασμένο καλοκαίρι με την μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Ανγκολέζος αμυντικός έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να αγωνιστεί 14 φορές με την ερυθρόλευκη φανέλα, οκτώ από αυτές όντας στο βασικό σχήμα.

Οι πληροφορίες θέλουν τον παίκτη να βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με τον πορτογαλικό σύλλογο προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα για να παραμείνει στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Θυμίζουμε πως οι Πορτογάλοι για να τον αποδεσμεύσουν ζητούν ένα εκατομμύριο ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments