Ελλάδα

Ρόδος νεκρή: Αυτοκτόνησε 49χρονη μέσα στο σπίτι της

Ρόδος νεκρή: Αυτοκτόνησε 49χρονη μέσα στο σπίτι της
Ρόδος νεκρή: H 49χρονη γυναίκα έλαβε μεγάλη ποσότητα χαπιών, ενώ βρέθηκε και σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους που προέβη σε αυτή την πράξη.

Ρόδος νεκρή: Νεκρή εντοπίστηκε μια γυναίκα, το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Απριλίου, στο σπίτι της στην οδό Βεργίνας στο Ροδίνι. Η 49χρονη γυναίκα φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή της λαμβάνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών, ενώ δίπλα στο άψυχο σώμα της βρέθηκε σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί, ο ιατροδικαστής και το ΕΚΑΒ, αντικρίζοντας το τραγικό θέαμα. Σημειώνεται πως θα γίνει νεκροψία και νεκροτομή όπως και η διενέργεια τοξικολογικής εξέτασης.

Παράλληλα αναφέρεται πως την ίδια μέρα και πάλι στο νησί της Ρόδου και συγκεκριμένα στην οδό Μιχαήλ Πετρίδη βρέθηκε νεκρός ένας  άνδρας, μεσήλικας ο οποίος σύμφωνα με έρευνα φέρεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ. Ωστόσο ο χρόνος του θανάτου του, όπως και τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο του άνδρα δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμη, ενώ ταυτόχρονα διενεργείται προανάκριση και γα αυτό το συμβάν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments