Ελλάδα

Λάρισα νεκρός: Βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμου

Λάρισα νεκρός: Βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμου
Λάρισα νεκρός: To πρωί της Δευτέρας του Πάσχα ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμου στη Λάρισα, αμέσως έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Λάρισα νεκρός: Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα όταν περαστικοί σε συνοικία της Λάρισας αντίκρισαν έναν άνδρα νεκρό στη μέση του δρόμου. Ειδικότερα, σύμφωνα με το onlarissa.gr,  λίγο μετά τις 8 το πρωί, ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμου, ενώ ο άτυχος άνδρας έγινε αντιληπτός από έναν περαστικό στην συνοικία του Αβέρωφ.

Ο περαστικός ειδοποίησε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το όποιο μόλις έφτασε στο σημείο διαπίστωσε πως ο άντρας ηλικίας γύρω στα 60 με 65, ήταν νεκρός. Πλέον η αστυνομία  της Λάρισας διερευνά την υπόθεση για να εντοπίσει τα αίτια του θανάτου του άνδρα.

Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι  χθες Κυριακή του Πάσχα, ήρθε στο φως στης δημοσιότητας ένα τραγικό συμβάν αυτό του 45χρονου γιου που έβαλε φωτιά στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο πατέρας του. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία συνελήφθη, έπειτα από αναζήτηση της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για τον θάνατο του ηλικιωμένου πατέρα του, στη διάρκεια πυρκαγιάς, που ξέσπασε σήμερα το πρωί, σε διαμέρισμα στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο άντρας κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος του 87χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο εσωτερικό της κατοικίας του, έπειτα από την πυρκαγιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments