Ελλάδα

Καλαμπάκα: Άνδρας παρέσυρε με τρακτέρ και τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του

Καλαμπάκα: Άνδρας παρέσυρε με τρακτέρ και τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του
Καλαμπάκα: Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, όμως, εξέπνευσε.

Καλαμπάκα: Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Καλαμπάκα, όπου μια γυναίκα έχασε τη ζωή της από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ίδιος ο σύζυγός της. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tameteora.gr, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το χωριό Ξηρόκαμπος του Δήμου Μετεώρων.

Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί μέχρι τώρα, ένας ηλικιωμένος άνδρας παρέσυρε με το όχημά του (σύμφωνα με πληροφορίες τρακτέρ) και τραυμάτισε τη σύζυγό του. Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, όμως, εξέπνευσε. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας.

Υπενθυμίζεται πως σε τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή του ενεπλάκη  ένας 19χρονος. Σύμφωνα με το lamianow.gr, ο νεαρός επέβαινε σε μηχανή τύπου Enduro, κοντά στην παραλία Σχοινιά, όταν έχασε τον έλεγχο, πέφτοντας με δύναμη πάνω σε βράχια.

 Οδηγός που περνούσε από το σημείο κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Αρχικά, ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε προς το νοσοκομείο Λαμίας, δυστυχώς όμως άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο σκορπίζοντας τον θρήνο τόσο στην Λοκρίδα αλλά και σε ολόκληρη την Φθιώτιδα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 19χρονος κατάγονταν από την περιοχή της Αρκίτσας και ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments