Πολιτική

Βουλή νομοσχέδιο: Κατατέθηκε στη Βουλή το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο – Tη Δευτέρα στην Ολομέλεια

Βουλή νομοσχέδιο: Κατατέθηκε στη Βουλή το περιβαλλοντικό νομοσχέδιο – Tη Δευτέρα στην Ολομέλεια
Βουλή νομοσχέδιο: Το νομοσχέδιο θα το επεξεργαστεί η επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου σε τρεις συνολικά συνεδριάσεις, ξεκινώντας από τη Τρίτη 28 Απριλίου.

Βουλή νομοσχέδιο: Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τίτλο “Εκσυγχρονισμός περιβαλλοντικής νομοθεσίας, ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία των Οδηγιών 2018/844 και 2019/692 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και λοιπές διατάξεις”. Όπως δήλωσε χθες ο υπουργός ΠΕΝ, Κ. Χατζηδάκης με το νομοσχέδιο εκσυγχρονίζεται η περιβαλλοντική νομοθεσία ενώ αναδεικνύεται ο φυσικός πλούτος της χώρας.

Το νομοσχέδιο θα το επεξεργαστεί η επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου σε τρεις συνολικά συνεδριάσεις, ξεκινώντας από τη Τρίτη 28 Απριλίου (συζήτηση επί της αρχής). Την Τετάρτη 29 Απριλίου, θα διεξαχθούν οι δύο επόμενες συνεδριάσεις, σε μία εκ των οποίων θα γίνει η ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών προσώπων “με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης”. Η συζήτηση του σχεδίου νόμου στην Ολομέλεια θα γίνει σε δύο συνεδριάσεις, την Δευτέρα 4 Μαΐου, και την Τρίτη 5 Μαΐου.

Σύσκεψη στο Μαξίμου για την επιστροφή στην κανονικότητα

Την νέα περίοδο που θα φέρει τους Έλληνες πολίτες εκτός των σπιτιών τους εν μέσω πανδημίας χαράζει σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με το επιτελείο του. Οι Έλληνες πολίτες αναμένεται το επόμενο διάστημα να επιστρέψουν με σταθερά βήματα στην κανονικότητα, ωστόσο αυτό θα επιτευχθεί με σταθερά βήματα και συντονισμένα, με τη κυβέρνηση να αναζητά τη φόρμουλα προκειμένου να μην καταστραφούν μονομιάς όσα χτίστηκαν όλο αυτό το διάστημα.

Η πρώτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την άρση των περιοριστικών μέτρων που ελήφθησαν για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 το πρωί υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε αυτήν την σύσκεψη συμμετέχουν όπως έχει γίνει γνωστό οι κ.κ. Βασίλης Κικίλιας, Σωτήρης Τσιόδρας, Νίκος Χαρδαλιάς και Βασίλης Κοντοζαμάνης. Όπως είναι γνωστό ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να λάβει υπόψιν και το πόρισμα της ειδικής επιτροπής εμπειρογνωμόνων για την άρση των περιοριστικών μέτρων το οποίο θα μελετηθεί από την κυβέρνηση και θα συζητηθεί σε νέα σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί και με τη συμμετοχή των συναρμοδίων υπουργών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments