Διεθνή

Τζο Μπάιντεν – Χίλαρι Κλίντον: Δίπλα του στην μάχη των προεδρικών εκλογών

Τζο Μπάιντεν – Χίλαρι Κλίντον: Δίπλα του στην μάχη των προεδρικών εκλογών
Τζο Μπάιντεν - Χίλαρι Κλίντον: Στο πλευρό του Τζο Μπάιντεν στέκεται και η Χίλαρι Κλίντον ενόψει της προεκλογικής εκστρατείας.

Τζο Μπάιντεν – Χίλαρι Κλίντον: Η πρώην υποψήφια πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Χίλαρι Κλίντον, πρόκειται να υποστηρίξει τον Τζο Μπάιντεν στην προεκλογική εκστρατεία που διεξάγει, σύμφωνα με μια πηγή που έχει γνώση του θέματος. Η ανακοίνωση θα γίνει αργότερα σήμερα στις 15:00 τοπική ώρα, σε μια διαδικτυακή ενημέρωση.

Η στήριξη της Κλίντον ακολουθεί μια σειρά προβεβλημένων Δημοκρατικών που συντάσσονται με τον Μπάιντεν ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου σε μια κατά τα φαινόμενα αμφίρροπη εκλογική μάχη ενάντια στον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ. Η Χίλαρι Κλίντον ουσιαστικά προανήγγειλε την κίνησή της με μια ανάρτησή της στο Twitter, που απεικονίζει την ίδια με τον Τζο Μπάιντεν και τον Μπαράκ Ομπάμα, σημειώνοντας πως είναι “ενθουσιασμένη”.

Η ανάρτησή της:

Τζο Μπάιντεν: Ο Τραμπ θα προσπαθήσει να αναβάλει τις προεδρικές εκλογές

Σε μια εκτίμηση που αφορά στον Ντόναλντ Τραμπ και η οποία προκαλεί μεγάλη συζήτηση προχώρησε τις προηγούμενες ημέρε ο υποψήφιος για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος στις ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν. Πιστεύει ότι ο πρόεδρος της χώρας, Ντόναλντ Τραμπ, θα προσπαθήσει να αναβάλει τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου ώστε να διατηρήσει την πιθανότητα να κερδίσει.

“Να θυμηθείτε αυτό που σας λέω, πιστεύω ότι θα προσπαθήσει να αναβληθούν οι εκλογές με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα βρει λόγους για τους οποίους δεν μπορούν να διεξαχθούν”, δήλωσε ο Μπάιντεν σε συγκέντρωση που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης για συγκέντρωση χρημάτων. Ο 77χρονος πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ πιστεύει επίσης ότι αυτός “είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει” ο Τραμπ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments