Πολιτική

Έριξε βόμβα ο Κυρανάκης για πρόωρες εκλογές

Έριξε βόμβα ο Κυρανάκης για πρόωρες εκλογές
Μπορεί ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας να ζήτησε πρώτος να γίνουν πρόωρες εκλογές αλλά η σκέψη αυτή υπάρχει στο μυαλό πολλών.

Για αρκετούς μέσα στη Νέα Δημοκρατία η σκέψη των πρόωρων εκλογών στροβιλίζεται εδώ και αρκετό καιρό ειδικά και μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν ένα μεγάλο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στο Σύριζα. Οι χειρισμοί του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ότι έχει να κάνει τον Έβρο και το μεταναστευτικό όπου θωράκισε άμεσα τα σύνορα της Ελλάδας και κατ’επεκταση της Ευρώπης, αλλά και τα γρήγορα αντανακλαστικά που επέδειξε η ελληνική κυβέρνηση στο θέμα της πανδημίας του κορωνοϊού έχουν επιτρέψει σε πολλά στελέχη και βουλευτές του κόμματος να επιθυμούν μια πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ακόμη και το ερχόμενο φθινόπωρο.

Ένας από αυτούς είναι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κυρανάκης ο οποίος σε χθεσινή του δήλωση κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε τηλεοπτική εκπομπή στο ΚΟΝΤΡΑ ανέφερε: “Πρόβλεψη δεν θέλω να κάνω. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης καλά κάνουν και είναι επί ποδός.

Ξέρω όμως ότι δύσκολα πλέον η Ν.Δ. ως αυτοδύναμη κυβέρνηση θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα που υποσχέθηκε πριν τις 7 Ιουλίου. Αν οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές και χρειαστεί ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα νομίζω ότι θα ήταν δημοκρατικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή”.

Ο κ. Κυρανάκης, είπε ακόμα: «Αν τους επόμενους μήνες δούμε ότι δεν μπορεί πλέον να εφαρμοστεί το πρόγραμμα που υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό και υπάρχουν πολύ μεγάλες αλλαγές που χρειάζονται εκ νέου δημοκρατική εντολή. Ναι, φυσικά νομίζω ότι ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να τις ζητήσει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments