Video

MasterChef 4 spoiler 28/4: Ο Ηρακλής προβλέπει τον νικητή της ομαδικής δοκιμασία

MasterChef 4 spoiler 28/4: Ο Ηρακλής προβλέπει τον νικητή της ομαδικής δοκιμασία
MasterChef 4 spoiler 28/4: Ο πρώην παίκτης του διαγωνισμού έκανε πρόβλεψη για τον νικητή της ομαδικής δοκιμασίας.

MasterChef 4 spoiler 28/4: Για πρώτη φορά μετά την είσοδο των παικτών που είχαν αποχωρήσει, οι παίκτες του διαγωνισμού χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες. Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να μαγειρέψουν για τους τρεις κριτές, αλλά και δυο εκλεκτούς καλεσμένους. Τον Μαργαρίτη Σχοινά και την Μαργκρέτε Βεστάγκερ. Κάποια πιάτα εντυπωσίασαν, ενώ ορισμένα άλλα δεν ήταν και τόσο πετυχημένα αν κρίνουμε από τα σχόλια που ακούστηκαν.

Στο σημερινό επεισόδιο θα μάθουμε ποια είναι η ομάδα που κερδίζει και θα βγει βόλτα με τον Γιάννη Αποστολάκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νικητές θα φάνε στο εστιατόριο που δουλεύει ο περσινός νικητής του διαγωνισμού. Θυμίζουμε ότι ο Μανώλης έχει εμφανιστεί ξανά στον φετινό κύκλο σαν guest κριτής.

Ο Ηρακλής που αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από το παιχνίδι μίλησε στην εκπομπή “Στην φωλιά των Κου Κου” και έκανε μια πρόβλεψη για το ποιος θα κερδίζει σήμερα. “Λοιπόν, σήμερα πιστεύω θα κερδίσει ο φίλος μου ο Μπέλος, η πράσινη ομάδα. Θέλω να κερδίσει η πράσινη ομάδα γιατί έχω κακές αναμνήσεις από αυτό το χρώμα”, είπε αστειυόμενος και στη συνέχεια ανέφερε: “Πιστεύω θα κερδίσουν οι κόκκινοι γιατί είναι δυνατοί και οι τέσσερις. Πιστεύω να κερδίζουν γιατί βρίσκονται με κλειστά μάτια”, ήταν τα λόγια του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments