Αθλητισμός

Τσούμπα Άκπομ ΠΑΟΚ: Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ έδωσαν μάχη για τον Άγγλο επιθετικό

Τσούμπα Άκπομ ΠΑΟΚ: Άρσεναλ και Γουέστ Χαμ έδωσαν μάχη για τον Άγγλο επιθετικό
Τσούμπα Άκπομ ΠΑΟΚ: Στην αποκάλυψη πως στο ξεκίνημα της καριέρας του βρέθηκε το ίδιο κοντά και στην Γουέστ Χαμ προχώρησε ο Άγγλο επιθετικός του ΠΑΟΚ.

Τσούμπα Άκπομ ΠΑΟΚ: Τα τελευταία δύο χρόνια ο ταλαντούχος επιθετικός βρίσκεται στο δυναμικό του ΠΑΟΚ. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη τον έκανε δικό της τερματίζοντας για εκείνον το κεφάλαιο Άρσεναλ. Οι Λονδρέζοι ήταν για εκείνον η ομάδα που του πρόσφερε όλα όσα χρειάστηκε για να βρεθεί στο επίπεδο που είναι σήμερα. Μπορεί να μην έπαιξε όσο θα ήθελε στο Έμιρειτς, ωστόσο η Άρσεναλ ήταν ο σύλλογος που έδειξε περισσότερο όσο κανείς πόσο πίστευε στο ταλέντο του.

Ο 24χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ σε συνέντευξη σε βρετανικό μέσο γύρισε τον χρόνο πίσω, θυμήθηκε το παρελθόν και την εμπειρία του στην Άρσεναλ αλλά και την άγνωστη στο κοινό μάχη των «Κανονιέρηδων» για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

«Υπέγραψα στην Άρσεναλ την ίδια μέρα με τον Άλεξ Ιβόμπι. Κάναμε προπονήσεις μαζί για πολύ καιρό. Περάσαμε από την διαδικασία της δοκιμής και στην Γουέστ Χαμ. Η Άρσεναλ και η Γουέστ Χαμ είχαν μια μικρή… μάχη για το ποια θα μας αποκτήσει και ήταν σαν έλεγαν με τον τρόπο τους “γιατί προσπαθείς να πάρεις τον παίκτη μου”. Μετά από αυτή την διαμάχη, μείναμε στην Άρσεναλ», ανέφερε σχετικά ο 25χρονος φορ του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο ταλαντούχος επιθετικός την περασμένη σεζόν βοήθησε τα μέγιστα τον ΠΑΟΚ να εκπληρώσει τους στόχους του. Φέτος βρίσκεται στον πάγκο, καθώς θέση στο βασικό σχήμα έχει «καπαρώσει» ο εκπληκτικός Κάρολ Σφιντέρσκι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments