Αθλητισμός

Ολυμπιακός Β’: Επιμένει να γίνουν αλλαγές για να ανέβει στην Basket League

Ολυμπιακός Β’: Επιμένει να γίνουν αλλαγές για να ανέβει στην Basket League
Ολυμπιακός Β': Μόνο εφόσον υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές σε ΕΟΚ και διαιτησία, θέλει να ανέβει στην Α1 ο Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός Β’: Αρνείται να ανέβει στην Α1 κατηγορία ο Ολυμπιακός εφόσον δεν γίνουν αλλαγές σε ΕΟΚ και διαιτησία. Πιστοί παραμένουν στη στάση τους οι Πειραιώτες, οι οποίοι τονίζουν πως αν δεν αλλάξει κάτι ο Ολυμπιακός Β’ θα πρέπει να παίζει στην Α2 και στη νέα σεζόν. Άλλωστε, οι “ερυθρόλευκοι” είχαν διαμηνύσει από την αρχή πως δεν πρόκειται να επιστρέψουν στην Basket League.

Αυτό γιατί δεν είδαν να αλλάζει κάτι ούτε στην Ομοσπονδία, ούτε και στην διαιτησία.

Η ομάδα άλλωστε, επέλεξε μόνη της να πέσει στην Α2, επειδή ζήτησε να αλλάξουν όλα σε Ομοσπονδία και Διαιτησία, αλλά δεν έγινε τίποτα. Καμιά αλλαγή δεν υπήρξε το διάστημα αυτό και έτσι ο Ολυμπιακός σύμφωνα και με το sportime δεν κάνει ούτε βήμα πίσω. Προτιμά να συνεχίζει να παίζει στην Α2 παρά να υποχωρήσει.

Σημειώνεται,πως η ομάδα μπορεί να βρεθεί πάλι στην Basket League με άλλον τρόπο. Είτε αγοράζοντας ΑΦΜ άλλου συλλόγου είτε με wild card. Για την ώρα όμως δεν έχει κοιτάξει προς αυτές τις πλευρές και επιμένει πως θα γυρίσει και πάλι στην πρώτη κατηγορία μόνο εφόσον υπάρξουν οι αλλαγές που ζητά.

Εν τω μεταξύ υπενθυμίζεται πως οι ομάδες της Α2 συμφώνησαν να μπει οριστικό «λουκέτο» στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη που έγινε με την συμμετοχή 15 συλλόγων (έλειπε μόνο ο Διαγόρας Δρυοπιδέων), ανάμεσα στους οποίους ήταν και οι «ερυθρόλευκοι». Από την άλλη, είναι ξεκάθαρο πια ότι η ΕΟΚ θα κάνει δεκτή την εισήγηση των ομάδων της Α2 και θα διακόψει την σεζόν.

Από και κει πέρα η Ομοσπονδία θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση της κατηγορίας. Το πλάνο, το οποίο αναμένεται να επικρατήσει, θέλει τις δυο ομάδες που ήταν πρώτες στη βαθμολογία μέχρι την διακοπή (Χαρίλαος Τρικούπης και Διαγόρας Δρυοπιδέων) να παίρνουν από την ΕΟΚ το “ok” για να ανέβουν στην Basket League. Επίσης, δεν θα υπάρξει κανένας υποβιβασμός, ενώ στην Α2 θα προστεθούν και οι ομάδες που θα ανέβουν από την Β’ κατηγορία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments