Lifestyle

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 30 Απριλίου 2020
Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Η αστρολόγος που μας έμαθε τα ζώδια μέσα από η συχνότητα του OPEN παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Πέμπτη 30 Απριλίου 2020.

Βίκυ Παγιατάκη Ζώδια: Αισθηματικά, οικονομικά, οικογένεια, εργασία είναι τομείς που απασχολούν καθημερινά τους ανθρώπους. Πως θα είμαι καλά στη σχέση μου; Τι πρέπει να κάνω για να πάει καλά η δουλειά μου; Είναι μερικά από τα ερωτήματα που συνεχώς μας βασανίζουν.

Μαζί με όλα τα παραπάνω το τελευταίο διάστημα ήρθε και η υγεία να χτυπήσει το δικό της «καμπανάκι». Ο άνθρωπος ζει με συνεχείς σκέψεις, με θέματα που επιζητά να λύσει προκειμένου να προχωρήσει το επόμενο βήμα και να καλυτερεύσει τη ζωή του. Η αστρολόγος Βίκυ Παγιατάκη έχει όλες τις απαντήσεις που χρειάζεσαι για να λύσεις ότι σε απασχολεί.

Η Σελήνη περνάει στον Λέοντα τα ξημερώματα επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) σε προσωπικό οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Από τη συγκεκριμένη θέση μας χαρίζει χαρά και διάθεση να έρθουμε σε επαφή με την παιδική πλευρά του εαυτού μας. Θα μάθετε περισσότερα παρακάτω στο ωροσκόπιο με τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σας.

Η μέρα προμηνύεται έντονη, μια και νωρίς το πρωί η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο είναι πιθανό να φέρει απογοητεύσεις και κατήφεια. Εμπόδια σε στόχους και ζητήματα σε φιλικές και προσωπικές σχέσεις μπορεί να μας απασχολήσουν. Είναι σημαντικό να αποφύγουμε τη σκληρότητα και την αδιαλλαξία στη συμπεριφορά μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments